Bővebb információt szeretnék kapni a trnd-ről? Kaptam egy emailt, hogy itt ingyen tesztelhetek termékeket. De már nem hiszek el senkinek semmit. Ez egy valós cég?
Ezt találtam,nem tudom mennyire valós a blog. Akkor lehet már most regisztrálni,nem is érdemes...de azért lehet,hogy megpróbálom.
ingyen dolgoztok egy cég reklámarcként, és kaptok egy mintaterméket.. ennek aztán rohadtul kell örülni. parasztvakítás az egész. mint a mostani Tchibo projektjük. Hívj meg minél több embert egy kávéra, mint ha te hívnád meg őket (amit persze a cég fizet) és beszélgess velük OTT EGY ÓRÁT! szóval még versenyeztetnek is, hogy ajánlgasd a bolt termékeit...
úgy tartanám helyesnek ezt a terméktesztelést, ha nem mondanák, hogy ajánld a barátaidnak, hisz ha jó, akkor úgyis ajánlod, ha sz@r, akkor se fogod, ha kérik.
ha pedig ajánlod, akkor ez olyan kategória lesz mint az OVB. ingyen van neked, de mégis te fizeted meg a "barátod tanácsát" a jutalékkal, itt meg ki tudja mivel. ingyen semmi sincs.
www(pont)trnd(pont)com/hu/p/tchibo-boltok/projektinformaciok/ 5. kép
Én is benne vagyok, most a Maggi tésztás alapokat lehet tesztelni, jónak tűnik.
Előttem lévőtől kérdezem, ha esetleg látja a válaszom, hogy került ez neked valami plusz költségedbe?
Csak annyi hogy beszélgetni kell róla pár emberrel?
Ez végül is elég jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!