Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 3 hete szedem a Belara fogamzá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 hete szedem a Belara fogamzásgátlót. Mennyire normális, hogy folyamatosan van vérzésem, úgy hogy tampont v. betétet kell használnom, nem elég a tisztasági?

Figyelt kérdés
Rendesen görcsölök is meg fáj a derekam. Amúgy 9 hete szültem!
2008. júl. 7. 09:28
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!Én is Belarát szedek...és a kezdetekkor nekem is volt ilyen problémám a vérzéssel, bár nekem elég volt a tisztasági.A nőgyógyász azt mondta várjuk még meg az első hónappot, és ha továbbra sem szünik meg a vérzés felír egy másik tabit...(bár nekem görcseim nem voltak), nem tudom Neked mennyire befolyásolhatja ezt a szülés...remélem segítettem...

Üdv:Csilla

2008. júl. 7. 10:02
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
hát.. én a belarával megvártam az elsö 3 hónapot, de nem változott semmi, és nagyon rossz volt folyamatosan vérezni 3 hónapig....a doki egyböl mást írt fel, szerintem te is érzékeny vagy valamelyik összetevöre... menj el az orvoshoz, ad másikat
2008. júl. 7. 10:32
 3/4 anonim ***** válasza:

a belarával én is megszívtam.. egyrészt olyan hangukatingadozásaim voltak, hogy magam számára is elviselhetetlen voltam már az első havi adag közben.. a görcseim is előjöttek,vérzésem is erős volt, visszajöttek a pattanásaim a hátamra, ráadásul úgy kaptam, hogy ez egy alacsony hormontartalmú gyógyszer, errefel 5 hónap alatt 10 kiló jött fel rám.. második hónap után hívtam a nőgyógyászom, hogy hízok, és tényleg a tablettán kívül semmi változás nem volt az életemben, de azt mondta, várjunk még a váltással, hátha beáll a szervezetem..

12. kilónál elmentem egy másik dokihoz, aki elmagyarázta, hogy ez nem hogy alacsony hormontartalmú, hanem egy lórúgás, és azonnal váltsak!!

amúgy a nőgyógyász, aki felírta, nem is titkolta, hogy jó kis százalékot kap, ha ezt írhatja fel nekem, de megnyugtatott, hogy jó lesz..

remélem segítettem!

üdv

2008. júl. 7. 20:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat.Amúgy nekem is azt mondták,hogy kicsi a hormontartalma.
2008. júl. 8. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!