Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtörtént, de mégsem vagyok terhes! Hogyhogy?
Singli nő vagyok már vagy 2 hónapja! A volt barátommal szexeltem kb 3 hete. Nem szedtem a bogyót egy hónapja és elmondtam neki is ezt! Mondjuk nem volt nálunk sem óvszer, semmi! Annak ellenére elment bennem. Tudtam mikor kell megjöjjön a mensim. Csináltam egy tesztet is egy héttel később, mert mondták nekem, h már 3-4 nappal közösülés után is lehet tesztelni. Negatív lett...
Éppen a peteérés előtt voltam egy-két nappal, mikor szeretkeztünk és mikorra kiszámoltam a mensit, meg is jött!!!
Szóval nem értem, hogyan nem lettem terhes? Azt tudom, hogy nem mindenkinél pontos a peteérés, de ennyire félreszámoltam volna? Én nem vagyok tisztában önmagammal?
Még egy alapvető tárgyi tévedés: aktus után három nappal SEMMILYEN TESZT NEM MUTAT TERHESSÉGET! Ugyanis aktus után 3 nappal akkor sincs még terheség, ha történt megtemékenyülés, akkortájt a megtermékenyített pete a petevetőből a méh felé vándorol. Terhességről csakis a BEÁGYAZÓDÁS után beszélhetünk, ami az aktus után van kb. 10 nappal. Ekkor kezd csak termelődni az ún HCG hormon, ami kb. 3-4 nap alatt éri el a vizeletből kimutatható szintet. Vagyis az aktus után LEGKORÁBBAN 13-14 nappal mutatható ki a terhesség.
A "3 napos terhességet kimutató" teszt igaznak igaz, csak éppen a nők 98%-a nincs tisztában azzal, hogy ez mit jelent pontosan és az aktus utáni 3. napra értik.
Igen, igen. A 3 napos terhesség a beágyazódás, után 3 napot jelent.
Én is 22 vagyok, de azért tisztában vagyok az ilyenekkel, mint pl ha elhagyod a bogyót onnantól kezdve 3-4 hónap míg teljesen kitisztul a szervezeted, és addig nagyon nehéz a teherbeesés, vagy pl lehet, hogy a srác laptopozott az együtt lét előtt pár órával, ami bizonyítottan megtizedeli a spermiumok számát, vagy lehetséges, hogy nem akkor van peteérérsed, mit általában. Nem is gondolná az ember mennyire nehéz teherbeesni akarattal, véletlenül pedig mennyire könnyű.
Nem olyan könnyű ám teherbe esni, mint ahogy a "helyi" 12-13 éves kölykök rémisztgetnek itt mindenkit, hogy nadrágon át hozzáddörgölőznek jókor aztán terhes leszel.
Plána nem huzamosabb fogamzásgátló szedés után. Idő kell a szervezetnek, hogy helyre álljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!