Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek mi a helyzet? :S

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi a helyzet? :S

Figyelt kérdés
Lefeküdtem a barátommal mikor peteérésem volt. nem ment el bennem de sok előváladéka volt. Most vesztettem el vele a szüzességem.. azt olvastam h az előváladék is tartalmaz (minimális mennyiségű) spermát. De viszont a szüzességutáni menses is késhet 2-3 hetet.. Nekem nem jött meg 1,5 hete.. duzzadt a mellem és fáj a hasam ,de semmi és elég sokat eszem .:S
2009. nov. 10. 21:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szia! Nem valószínű, hogy terhes vagy, de nem kizárt. Mivel ez első alkalom volt, nem valószínű, hogy a párodnak sikerült időben megszakítani az együttlétet, így lehetnek gondok. Bár én azt mondom azért ez ennyire nem egyszerű. Egy tesztet mindenképp megér, de nyugi semmi baj :)
2009. nov. 11. 13:04
 12/15 A kérdező kommentje:

Vettem tesztet...És nem vagyok terhes..:D

És nem hinném h ekéne ugatni ..igen első kommentelő volt annyi eszem . csak mert elszúrtam valamit nem azt jelenti h lekell az ember fejét harapni.. Ilyen választ csak nyávogó ... tud mondani:D:D

Néha magadba nézhetnél és megnézni jól mit látsz..De tök 8 nem érdekel már..Hála égnek nincs semmi gondom ..(A) mázlis..:P

2009. nov. 13. 19:28
 13/15 anonim ***** válasza:
senki se akart leugatni, de azért be kell ismerned, h hatalmas marhasagot csinaltal. azért szidtunk, h legyen eszed maskor, védekezz!
2009. nov. 14. 23:52
 14/15 anonim ***** válasza:

első válaszoló vagyok, én egy fokkal, sőt 100 fokkal értelmesebb vagyok nálad, mert tudok védekezni.

neked megmég csak eszedbe sem jutott....gratulálok. legközelebb majd vmikor hátha nemlesz mázlid, és drukkolok neked h minden szeretkezés így teljen h aZTÁN AGGÓDVA várhasd a havid. ezvaló neked....

2009. nov. 15. 00:17
 15/15 anonim ***** válasza:

Kb 14 évesnek nézlek. Ha ilyen sokeszű vagy, hogy idézlek "azt olvastam h az előváladék is tartalmaz spermát" és ennek ellenére h ráadásul OLVASOL ilyesmiről és az agyadig nem jut el a jelentése, csak sajnálni tudlak.

Nehogymár te oszd a lapot -.-

És igen, remélem hogy egy életre megjegyezted ezt a dolgot h védekezni kell.

AZ még nem baj ha olyan dologgal felelőtlenkedsz, aminek nincs tétje (hülye példa de...) pl azzal h nem készülsz fel a biosz felelésre mert lusta vagy tanulni. Na puff, kapsz egy egyest mert felelőtlen voltál és nem készültél. De másnap kijavítod. És rájössz h nem jó ha mindíg bukásra állsz.

De ha egy élettel játszadozol, az már más tészta. SZerinted ilyen könnyű "kijavítani" egy terhességet is? Ha bekaptad volna úgymond a legyet, akkor mit csinálsz?! Mentél volna abortuszra? Azt hiszed h az milyen marha egyszerű megoldás????

2009. nov. 16. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!