Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a helyzet? :S
Vettem tesztet...És nem vagyok terhes..:D
És nem hinném h ekéne ugatni ..igen első kommentelő volt annyi eszem . csak mert elszúrtam valamit nem azt jelenti h lekell az ember fejét harapni.. Ilyen választ csak nyávogó ... tud mondani:D:D
Néha magadba nézhetnél és megnézni jól mit látsz..De tök 8 nem érdekel már..Hála égnek nincs semmi gondom ..(A) mázlis..:P
első válaszoló vagyok, én egy fokkal, sőt 100 fokkal értelmesebb vagyok nálad, mert tudok védekezni.
neked megmég csak eszedbe sem jutott....gratulálok. legközelebb majd vmikor hátha nemlesz mázlid, és drukkolok neked h minden szeretkezés így teljen h aZTÁN AGGÓDVA várhasd a havid. ezvaló neked....
Kb 14 évesnek nézlek. Ha ilyen sokeszű vagy, hogy idézlek "azt olvastam h az előváladék is tartalmaz spermát" és ennek ellenére h ráadásul OLVASOL ilyesmiről és az agyadig nem jut el a jelentése, csak sajnálni tudlak.
Nehogymár te oszd a lapot -.-
És igen, remélem hogy egy életre megjegyezted ezt a dolgot h védekezni kell.
AZ még nem baj ha olyan dologgal felelőtlenkedsz, aminek nincs tétje (hülye példa de...) pl azzal h nem készülsz fel a biosz felelésre mert lusta vagy tanulni. Na puff, kapsz egy egyest mert felelőtlen voltál és nem készültél. De másnap kijavítod. És rájössz h nem jó ha mindíg bukásra állsz.
De ha egy élettel játszadozol, az már más tészta. SZerinted ilyen könnyű "kijavítani" egy terhességet is? Ha bekaptad volna úgymond a legyet, akkor mit csinálsz?! Mentél volna abortuszra? Azt hiszed h az milyen marha egyszerű megoldás????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!