Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » SOS: Pecsételő vérzés alatt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS: Pecsételő vérzés alatt szex? Vagy mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

8. napja szedem a fogamzásgátlót és még mindig pecsételő vérzésem van, egyszer vérzek, aztán máskor pár orára meg nem. :(

Már védett vagyok, szoval nem kellene ovszert használnunk. A páromnak nem jelent gondot ez a pár csepp vér, mindketten kívánjuk egymást. Csak nekem egy kicsit kínos, vagy nem kellene annak lennie?

+Esetleg ha most fogunk szeretkezni, akkor az befolyásolja a vérzést?

Ti meddig pecsételtetek? :( Én már nagyon szomorú meg mérges is vagyok :S

2009. nov. 10. 08:39
 1/7 anonim ***** válasza:
én az első levél plusz a hét napos szünetet végig pecsételtem, ne aggódj, szerintem mehet a szex, ha párodat sem zavarja, nálunk egyenesen ő kérte, hogy ki szeretné próbálni, nem fogja befolyásolni a vérzést, és nyugalom :)
2009. nov. 10. 08:42
 2/7 A kérdező kommentje:
és lehet ekkor már óvszer nélkül is?Mert ha normálisan meglenne a menstruációm, akkor tudom, hogy ott van mindenféle fertőzésnek veszélye, de ezek már csak pár cseppek(azok is csak akkor ha pisilek)
2009. nov. 10. 08:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem úgy van, hogy 1 hónapig kell szedni a bogyót, hogy kialakuljon a védettség?
2009. nov. 10. 09:52
 4/7 A kérdező kommentje:
Nődokim mondta, hogy már védett vagyok.
2009. nov. 10. 09:53
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha a doki mondta, akkor biztos igaza van :)

Ha nem zavar a vér, csináljátok nyugodtan, semmi baj nem lesz belőle. Előtte mosakodj meg alaposan, hüvelyöblítést is csinálhatsz, és tegyetek magatok alá egy törcsit.

23/l

2009. nov. 10. 10:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Nyitott méhszájjal nagyon nem kéne szexelni, mert durva fertőzéseket kaphatsz.
2009. nov. 10. 11:20
 7/7 anonim válasza:
Végül szexeltetek? Én is így vagyok, első nap kezdtem el szedni, most vagyok a 8. napnál és még mindig barnás-pirosas folyásom van. Nem vészes csak pár csepp úgymond, de nem tudom, hogy le merjek-e feküdni barátommal, pedig már nagyon kívánnám.
2019. jan. 8. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!