Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Verzes (menstruacio) allati egyutlett (szex)? Mi a velemenyetek? Okozhat bajt?
Lehet művelni,de tényleg nagyob a fertőzésveszély,ezért nem ajánlott...akinek van gyomra hozzá,csinálhatja,nem tiltott.
Mindenki más.
f/16
Akkor ide is bemásolom egy korábban adott válaszomat a menstruáció alatti szexről.
Amikor egy nő menstruál, akkor nyitott a méhszája, a hüvely pedig nem steril, ahogy egyébként a pénisz sem. A pénisz hozzáér a hüvelyhez és szépen felviszi a kórokozókat a méhszájhoz. Ez a nagyobb probléma, mivel elég ocsmány dolgok sülnek ki belőle (te valószínű nem láttál még ilyen esetet, nekem már volt szerencsém hozzá). Ami még gond, hogy a vér nagyon gyorsan bomlik, na most a vér elkezd kicsorogni, a férfi pedig visszanyomkodja, marha jó dolog, ha a méhszájnál bomló vér van ugye? Minél tovább van ott, annál rosszabb, de ez a kisebbik probléma. És igen, meddőséget is okozhat, akár véglegeset is. Láttál te már olyan nőt, akinek gond volt a méhével? És most itt nem csak az Asherman szindrómára gondolok. Miért kell hülyeségre buzdítani a fiatalokat???
Az meg hogy kihalt volna az emberiség baromság. Az ember alapvetően úgy van kitalálva, hogy a menstruációs napokon undorodjon a szexuális kontaktustól. Szerinted ez véletlen? Az emberek NEM SZOKTAK menstruáció alatt szexelni. Nagyon nagyon kevés ember az, aki szexel menstruáció alatt, és igen, előfordul, hogy semmi baja nem lesz, de ez megint olyan dolog, hogy attól, hogy én nem vagyok tüdőrákos a cigarettázástól, attól még a cigi rákkeltő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!