Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogyan vegyek óvszert?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyek óvszert?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok és kis városban élek, kb.8000 lakos és félek bemenni gyogyszertárba/bárhova is..:-S milyen szöveget találjak ki? gondoltam arra, h azt mondanám, fogadásból vagy nem tudom:-S tippek? csak komolyakat légyszi. Ja és biztosan szükség lenne rá
2009. nov. 9. 17:16
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
de nincs semmi nagyobb áruház a közelben!
2009. nov. 9. 18:45
 12/18 anonim ***** válasza:
hmm... akkor néz körül a kisebbekben, hátha van.. a pénztárostól meg nemkellfélni... ha nincs, akkor meg patika.. és ottsem harap a néni.. esetleg rákérdez, hogy milyet kérsz
2009. nov. 9. 18:59
 13/18 anonim ***** válasza:

ha bemész és veszel vajat, nem kérdi meg senki, hogy miért veszed. Szükséged van rá. Ugyanígy az óvszerrel, senkit nem fog érdekelni. Max az idősebbek megnéznek, ha meg beszólnak akkor meg mondod hogy ez inkább értékelendő, hogy nem vagy felelőtlen.

Egyszer volt hogy a tescoban 6 doboz óvszert vettünk meg 3 túrórudit, nah az volt vicces :D Ketten voltunk barátnőmmel, a 3 túrórudi ne tévesszen meg senkit, én 2-esével eszem :D

2009. nov. 9. 19:36
 14/18 anonim ***** válasza:
Úristen...és az ilyen gyerekek élnek szexuális életet...Istenre kérlek, ne szaporodj! Felejtsd el a szexet!!! Majd ha felnősz a feladathoz mehet a dolog, de amíg ciki gumit venni, addig felejtsd el!
2009. nov. 10. 11:43
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem minden tescoban adnak kiskorúnak gumit! 18 év alattiakat nem szolgálnak ki, legalábbis a tábla ki van téve.
2009. nov. 10. 11:44
 16/18 anonim ***** válasza:
igen, ki van téve a tábla, de az alkohol és dohányárura van. Az óvszer kötelesek kiadni mindenhol.
2009. nov. 10. 20:02
 17/18 anonim válasza:
Most ha akar valaki venni akkor bemegy a TESCO-ba és van az önkiszólgálós részleg és ott vedd meg!
2014. dec. 27. 23:41
 18/18 anonim válasza:
En csak 13 eves vagyok es ha kell en a tescoban vásárolom es az onkiszolgálos kassza eszre sebveszi
2016. febr. 9. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!