Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm 17 éves. Kieshet-e a hüvelygyűrű pl lovaglópóz alatt?
Ami azt illeti, mi eleinte figyeltünk a párommal, hogy lesz-e változás, vegyük-e ki aktus közben, zavar-e bárkit is, de én nem éreztem, ő pedig csak ritkán és az sem zavarta, így nem vettem ki. Lovaglópóznál viszont megesett egyszer (lehet, hogy többször is, de egyre konkrétan emlékszem), hogy bizony utána megtaláltuk :)
Mivel viszont 3 órát lehet kint, és észrevettük, semmi gond nem volt belőle.
Konklúzió: csináljátok nyugodtan bármilyen pozícióban, csak utána ellenőrizzétek le, hogy a helyén van-e. Sok sikert! :)
nem értem mi a baj a 17 évvel. Szerintem nem korai és legalább normálisan védekezik. Én 19n évesen vesztettem el a szüzességem, mert nem akartam előbb, de nem jelentette, hogy nem lettem volna rá kész. Egy 17 éves szervezet fel van már készülve a szexre.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!