Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ettnl még írnak fel tablettát?
Most megyek majd nőgyógyászhoz mert azt hiszem összeszedtem valami fertőzést :( . És fogamzásgátlót is szeretnék feliratni (ez az első,még nem szedtem eddig).Szóval ha tényleg van fertőzésem attól még írnak fel tabit vagy ha kell vmi vizsgálatra menni a gyógyszer miatt akkor arra mehetek ?
Köszi :)
*Ettől
Bocsi
Tudom,írtam is a végén,h mehetek-e vizsgálatra,szóval tudom,h nem rögtön írja fel. :)
Bár azt hittem nem lesz egy hétnél több mire megjön az eredmény...
Mindenesetre 3. köszönöm a hosszú leírást mostmár jobban képben vagyok. :)
# 4 Azért nemmindenhol an így ahogy te írod. A legtöbb orvos nemtödődöm, így én is amikor elmentem iratni, annyit kérdeztek, hogy vizsgálaton volam e már (pont előtte voltam cytológián 1 héttel), mondtam, hogy igen, és a kezembe adta a receptet. Ennyi volt a mutatvány. Sem vérvétel, sem ultrahang, sem semmi vizsgálat nem történt.
A kérdésre válaszolva, persze, hogy kiirják.
"Azért nemmindenhol an így ahogy te írod"
Viszont ahol meg nem így működik, ott meg nem kell gyógyszert kiíratni az embernek a saját egészsége érdekében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!