Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap elfeljetettem bevenni a tabimat, ma vegyek be kettőt?
Van egy olyan papíros, hogy betegtájékoztató!
Abban minden pontosan le van írva!!!
"Ne vegyél be kettőt... pont múltkor olvastam valami gyógyszernek a tájékoztatóján, hogy ha elfelejtek egyet bevenni, akkor ne duplán vegyem be következő alkilomnál... ott mosolyogtam magamban, hogy ki az a hü.lye aki ezt csinálná... úgy látszik mégis van ilyen :D"
Akkor nyilván nem fogamzásgátló tájékoztatóját olvastad!:) Ugyanis annak minden szemét be kell venni! Vagyis pótolni kell! És ha ez abban merül ki, hogy 1 nap kettőt kell bevenni, akkor 1 nap kettőt kell bevenni! Viszont ha a tabletta bevétele túlhaladta a 12 órás csúszást, akkor plusz még kiegészítő védekezés is ajánlott!
"Akkor nyilván nem fogamzásgátló tájékoztatóját olvastad!:) Ugyanis annak minden szemét be kell venni! Vagyis pótolni kell! És ha ez abban merül ki, hogy 1 nap kettőt kell bevenni, akkor 1 nap kettőt kell bevenni! "
És ha x mennyiségű hormon elég a fogamzásgátláshoz, és te 2x-et veszel be, az miért lesz jobb? Nem tudom milyen fogamzásgátló az, ahol ha nem veszed be, akkor a következő alkalomnál kettőt kell bevenni. Szerintem ilyen nincs.
'És ha x mennyiségű hormon elég a fogamzásgátláshoz, és te 2x-et veszel be, az miért lesz jobb? Nem tudom milyen fogamzásgátló az, ahol ha nem veszed be, akkor a következő alkalomnál kettőt kell bevenni. Szerintem ilyen nincs.'
De ha kimarad 1 szem, akkor nincs meg az elegendő mennyiségű hormon nem gondolod? Vagyis pótolni kell a kimaradt szemet, hogy meglegyen az elegendő mennyiségű hormon mennyiség.:)
De ha nekem nem hiszel, akkor itt egy fogamzásgátló betegtájékoztató részlet, hogy mi van, ha?...
Egy filmtablettát hagyott ki az első héten
Vegye be a kihagyott tablettát, amint az eszébe jut (még akkor is, ha ez két tabletta egy időben történő bevételét jelenti), és a következő tablettákat a szokásos időben vegye be. Alkalmazzon kiegészítő fogamzásgátló módszert a következő 7 nap alatt pl. óvszert. Ha a mulasztás előtti héten szexuális együttlétre került sor, tudomásul kell vennie, hogy a terhesség kockázata fennáll. Ebben az esetben forduljon orvosához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!