Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hanyadik tabletta beszedése után véd a Meliane fogamzásgátló?
Kedves 9. válaszoló.
Éppen ez az, hogy az interneten kiadott találatok közt mindenhol azt írja, hogy már az első tabletta véd, ami számomra irreálisnak tűnt, érthető okokból. Ezért tettem fel a kérdést.
A témához még annyi hozzáfűzni valóm volna, hogy ha megnézitek itt gyk-n mennyi hasztalan, értelmetlen, vagy nemes egyszerűséggel szórakozás céljából feltett kamu kérdés van, akkor rájöttök, hogy nem engem kéne betalálni. Nem értem, mit kerestek fogamzásgátlás kategóriában, ha csak direkt az volt a szándékotok, hogy belekössetek valamelyik kérdésbe. Kapásból két-három témakört tudok nektek javasolni, ahol ez irányú szándékaitokat kiélhetitek úgy, hogy még jogos is legyen a felháborodásotok
azt a nemjóját, milyen kötekedős emberek vannak itt :D
Ez nektek mire jó? feltett egy normális kérdést, mért kell rögtön a torkának ugrani?
Szövegértés, értelmezés ( 2 agysejttel, újra próba, hátha! ):
Ha a megelőző hónapban nem szedett hormontartalmú fogamzásgátlót:
A menstruációs ciklus (vagyis a havi vérzés) első napján kezdje el a Meliane szedését; a csomagoláson a hét aktuális napjának nevével megjelölt bevont tablettát vegye be (ha például pénteken jelentkezett a havi vérzés, a "Péntek" feliratú tablettát válassza). Ezt követően a hét napjainak sorrendjében haladva szedje a gyógyszert. A ciklus 2.-5. napján is elkezdheti a gyógyszer szedését, ebben az esetben azonban (az első csomag esetében) 7 napon keresztül kiegészítő (pl: óvszer) fogamzásgátló módszereket is alkalmaznia kell.
Ez van leírva. Akkor vszinü így is van. Pár sor, olvasd el többször és értelmezd!...
Az a majom aki felírta, nem mondta el hogy mi a szöszt csinálj? ?
"Nesze gyerek egyed és tocc!?" ???
Ó, most igazán a lelkembe tiportál a "két agysejtes" megszólalásoddal. :)
De még ha nekem két agysejtem is van, neked annyi sem, hisz leereszkedtél az én "kétagysejtes" szintemre, és nekiálltál oltogatni, ami legnagyobb jóindulattal sem nevezhető felnőttes cselekedetnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!