Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes? (Belara fogamzásgátló! )
Sziasztok!
23 éves vagyok, kb. 18 éves korom óta szedem a fogamzásgátlót. 1x tartottam a szedéssel egy fél éves szünetet amikor 19 voltam, egyéb egészségügyi probléma miatt. Sosem volt gondom a gyógyszerrel, mindig pontosan megjött, max 1 napokat csúszott a mensim. Most nem jött meg időben, már 3 napot késik. Még csak jelét sem érzem, hogy megjönne. Nagyon elgondolkoztam, hogy talán terhes vagyok, bár nem értem..
Amikor stresszes időszakom volt, még akkor sem késett, most pedig semmi ilyesmi nem áll fent nálam. Van itt olyan aki fogamzásgátló mellett (Belara) lett terhes, úgy, hogy mindig normálisan beszedte és évek óta szedi?
Köszönöm a válaszokat!
Csináltam tesztet, elvileg aszerint nem vagyok terhes. De kérek időpontot a nőgyógyászomhoz a biztonság kedvéért, ha pedig a terhesség ki is zárható, akkor más lehet a probléma. Szóval mindenképpen felkeresem az orvosom.
Köszi a válaszokat! :)
5 éve szeded....5 éve nem volt peteérésed ....szerintem nem lehetsz terhes...
Fog.gátló mellett a menstruáció nem késik,csak egy kreált vérzés van a 7 napos szünetben.
Ha a 7. szünetmentes napon jön a vérzés,akkor is az teljesen rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!