Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha az orvossal spirált tetetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az orvossal spirált tetetek fel azt a párom észreveszi szex közben? Van valamilyen mellékhatása?

Figyelt kérdés
2013. okt. 3. 08:26
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Tényleg nem tud róla, de nem fog orvoshoz menni mert neki már vannak gyerekei.
2013. okt. 3. 10:19
 12/20 anonim ***** válasza:
67%
Oszt' a gerinced hol hagytad?
2013. okt. 3. 10:21
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Neki már vannak gyerekei... szóval neked nincs és elakarsz menni a dokihoz spirált felrakatni????

Tudomásom szerint főleg azoknak tesznek fel akik már szültek.

2013. okt. 3. 10:26
 14/20 A kérdező kommentje:
Én kórházban dolgozom és van egy orvos ismerősöm aki meg tudja nekem csinálni.
2013. okt. 3. 10:30
 15/20 anonim ***** válasza:
21%

Itt meg egy gerinctelen en.en is korhazban dolgozom muszakban tette fel a hormonost egyik baratnom.

Miert? mert a ferjemnek mar van 2 gyereke nekem is van ketto es ez igy eleg is.

O meg szeretett volna en pedig nem mert az utolso szulesemnel tobb litert vesztettem es 2x operaltak.Szamomra eldolt dolog volt nem jon tobb gyerek.

nem valottam be neki csak egy ev utan.Utolag nagyon orult neki mivel igy marad penzunk es idonk egymasra az utazasokra wellnesre stb.

Orulunk hogy nem kell ujra kakis pelekak kozott kialvatlanul egymasra morognunk.

Eletem legjobb dontese volt.

2013. okt. 3. 10:42
 16/20 anonim ***** válasza:
55%

Mellékhatása a hazugságban élés, lebukás, válás.

Bár inkább a spirál, mint hogy ilyen nő anya legyen, és ezt a viselkedést adja át a gyerekének...

2013. okt. 3. 11:40
 17/20 anonim ***** válasza:
11%
Inkább egy gerincet kellene feltetetned.
2013. okt. 3. 16:39
 18/20 anonim ***** válasza:
Miért nem lehet megbeszélni a férjeddel? A hazugság előbb utóbb mindig kiderül. Csalódni fog benned. A bizalma odalesz, és igaza is lenne...
2013. okt. 3. 19:52
 19/20 anonim ***** válasza:
17-es, ez tetszett.
2013. okt. 9. 16:32
 20/20 anonim ***** válasza:
Az én férjem semmit nem vett észre. Nálam az volt a "mellékhatás", hogy spirál mellett is terhes lettem.
2013. dec. 22. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!