Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért véreztem be? 3.4....

Miért véreztem be? 3.4. alkalommal nem véreztem most5. alkalommal igen szex után ez lehet a canesten kombi mellékhatása vagy a szüzhártya maradvány vagy esetleg azis lehet hogy mivel elötte egy héttel mult el amenstruáciom és azért?

Figyelt kérdés
szerintetek miért
2010. júl. 29. 15:36
 1/10 anonim ***** válasza:
Egyik sem. Fordulj orvoshoz, valami gyulladás, seb vagy méhszájseb lesz.
2010. júl. 29. 15:42
 2/10 A kérdező kommentje:
szia de nem fáj semmim és szerintem nem méhszájseb ilyen fiatalon hát még nem is sokat szexeltem vagy én nemtudom de amugy tényleg semmim nem fáj
2010. júl. 29. 15:44
 3/10 A kérdező kommentje:
vagy esetleg lehet ahüvelyfalam volt még begyulladva és azért?szerinted?mert elötte volt egykis gombás fertözésem aztán vettem knesten kombit és elmult hát magamse tudom de nemhiszem hogy méhszájseb semmim nemfáj nemtudom
2010. júl. 29. 15:45
 4/10 A kérdező kommentje:
szia és neked volt már olyan hogy sok volt amenzeszed utána a követekezö menzeszkor meg kevés?
2010. júl. 29. 15:47
 5/10 A kérdező kommentje:
ja és nem fájdalmas a szex nincs fehérfolyásom semmi kóros akor miért
2010. júl. 29. 15:55
 6/10 anonim ***** válasza:
Sokadik alkalommal is lehet vérzés, tulajdonképpen bármikot, amikor a szex során apró hámsérülés keletkezik. Lehetett még simán a szűzhártya is, lehet a hüvelyben is sérülés. Szerintem a menstruációhoz nincs köze, inkább apró sérülés lehet.
2010. júl. 29. 16:12
 7/10 A kérdező kommentje:
NAGYON KÖSZSÖNÖM A VÁLASZOD SZIA
2010. júl. 29. 16:17
 8/10 A kérdező kommentje:
EGYÉBKÉNT TÉNYLEG MILYEN MÉHSZÁJSEBRÖL BESZÉL AZ ELÖBI CSAJ NEM FÁJ A HASAM SEMMI ILYEN TÜNETET NEM ÉSZLELTEM SZERINTEM IS VALAMI HÁMSÉRÜLÉS KELETKEZETT VAGY KITUDJA KÖSZ SZÉPEN MEGNYUGTATTÁL BETEG AZ TUTI NEM VAGYOK AMUGY VELED IS VOLT MÁR ILYEN HOGY PL TUL GYORSAN VAGY ERÖSEN CSINÁLTA ÉS BEVÉREZTÉL?MÉG1SZER KÖSZ SZÉPEN A VÁLASZT
2010. júl. 29. 16:19
 9/10 A kérdező kommentje:
MÉG ANNYIT HOGY EBBEN az apláne hogy 3.4.alkalommal is elég erösen csinálta és akkor meg nem volt semmi vérzés hát enmtudom ...
2010. júl. 29. 16:21
 10/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem olyan volt már többször, hogy szex másnapján éreztem, hogy berepedt egy picit a gátnál és vérzett is egy picit. Én akkor érzeztem is, hogy hol van a sérülés.

2010. júl. 30. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!