Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sensonette fogamzásgátló helyett ezek is jók, s az alábbiak közül melyik a legjobb, melyik hasonlít rá legjobban?
Tegnap írattam fel a dokimmal a szokásos 3 havi Sensonette-t, amit már 2 éve szedek, s a patikában azt mondták tegnap, hogy már nem gyártják 5 hónapja. Ez igaz szerintetek? Azt mondta a patikus, hogy van helyettesítő tablettája 4 fajta is, de ezek közül ő a Iamna-t ajánlja, mert az a legolcsóbb, és emellett még van a Dalia, Gestomix és Harmonet, de ezek drágábbak. Persze nem vettem meg tegnap egyiket sem, mert át kell gondolnom, sőt ha kell, akkor nőgyógyász tanácsát is kikérem, de a neten is utánanéztem már a tablettáknak. Ez fontos dolog, át kell rágni...! Édesapám szerint mindenképp német gyártmányút vegyek, mert az a jó, a Gestomix is német úgy tudom. Magyart semmiképp ne vegyek, mert a magyaroknak az a célja, hogy minél több baba szülessen, mivel kevés a magyar...! Nektek mi a véleményetek melyiket válasszam? Ma délutánra el kell döntenem! Kérlek segítsetek a véleményetekkel, előre is köszi!
27/N
Létezik olyan, hogy valóban bizonyos tablettát valami miatt nem kapsz meg a patikában.
Én is jártam úgy 1-2 éve, hogy szedtem egy bizonyos fogamzásgátlót és pont peres ügye volt a gyógyszer gyártójának, így nem lehetett egy ideig kapni, de utána már igen. És nekem is akkor adtad helyette másikat, aminek ugyanolyan összetevői voltak.
Viszont amit meg apukád mond, az meg hülyeség!:) Minden egyes fogamzásgátló, amit kapni lehet, ugyanolyan hatásos. De amúgy jobb, ha inkább valóban egy orvossal beszéled meg.
Viszont azt tudnod kell, ha most nem kezdted el szedni a fogamzásgátlót, vagyis addig, amíg orvoshoz jutsz nem is szedsz, akkor egy bizonyos időre le kell vele állnod, nem szedheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!