Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátlót szedő lányok, Ti hogy oldjátok meg, hogy szex után ne kelljen azonnal zuhanyozni menni, hanem még kicsit feküdhessetek a párotok mellett?
Figyelt kérdés
Letörlitek magatokat, vagy mit csináltok?2009. nov. 8. 13:09
21/28 anonim válasza:
basszus milyen probléma. én meg kb annak örülnék ha végre belém élvezne a párom, pedig fogamzásgátlót szedek énis...
töröld meg aztán ami kifolyik...kifolyik... ne törödj vele, bújj hozzá jó szorosan és ne ezen járjon az eszed :)
22/28 anonim válasza:
11-08 18:14-es vagyok, igazatok van az sokkal kevésbé illúzióromboló hogy A: fejvesztve rohanok a fürdőszobába, B: fetrengek a cuccban... bolondok vagytok, nem tudom mit kell ebből gondot csinálni. egyébként kérdező szedjél gyógyszert és majd nálad is kialakul valahogy hogy mit fogsz csinálni, addig meg ne kérdezd ezt meg, mert ez csak annak gond aki egész életében gumizott és ne szarozd le a válaszolókat.
23/28 anonim válasza:
Basszus, ezen mi a jó francot kell problémázni? én imádom, amikor elmegy bennem. mi az, hogy KELL zuhanyozni menni? ha kifolyik, hát kifolyik, ez ilyen, engedelmeskedik a gravitációnak. szerintem agyfaszt kap a barátotok tőletek, a guggolóson egyenesen elképedtem...
24/28 A kérdező kommentje:
Kedves 23:24! Gyógyszert szedek, miből gondoltad, hogy nem? Egyértelműen le volt írva a kérdésben, hogy igen :) Amúgy félre értettetek, mivel nem problémázom, csak így kb 10 perc - negyed óráig fekszem mellette, aztán ellépek zuhanyozni, amíg gumiztunk addig meg fel sem kellett kelnem mellőle, és akár együtt is elaludhatunk. De annyira nem zavar, hogy ne bírnám ki, csak, ha lett volna valami jó tippetek szívesen vettem volna :) És az ágyneműt sem féltem, és nem is rohanok el rögtön, és tisztaságmániás sem vagyok, de se papír zsebkendőzni, sem kicsurgatni nem fogom, mert mindegyik illúzió romboló számomra :)Akkor még legjobbnak mindig a törölközőt tartom. Amúgy 21/L
2009. nov. 14. 07:36
25/28 anonim válasza:
Szerintem a nedves popsitörlő a legegyszerűbb módja. Amikor elélvez a párom egy kevés ideig még úgyis úgy maradunk a pillanat kedvéért, majd amikor kiszáll belőlem adok neki egyet és én is veszek egyet. Ezzel olyan hatást érsz el, mintha lezuhanyoztál volna. Fél percet vesz el az életedből az egész és utána egymáshoz bújhattok. Néha engem is zavar, hogy csordogál bennem.Ezért használok ilyenkor törlőkendőt.
26/28 anonim válasza:
mi egyszerűen egy törölközőt teszünk magunk alá.
ha végeztünk, a párom általában zsepivel törli magát, én meg egyszerűen felülök, és akkor kifolyik a törölközőre. semmi guggolás, semmi egyéb.
nekünk bevált. :)
27/28 anonim válasza:
Illúzió romboló, hogy a végén megtörlitek magatokat? Miért? Szerinted más emberek hogy csinálják? Egyszerűen nem értem a problémát, nem tudom, csak én vagyok így ezzel???
28/28 A kérdező kommentje:
Nem a megtörlés illúzió romboló, hanem az, hogy papírzsepivel, amiből a cafatok ragadnak ránk össze vissza. Törölköző sokkal jobb ilyen szempontból.
2009. nov. 15. 11:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!