Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátlót szedő lányok, Ti hogy oldjátok meg, hogy szex után ne kelljen azonnal zuhanyozni menni, hanem még kicsit feküdhessetek a párotok mellett?
Nedves popsitörlő. Amúgy mindig gyorsan megyek tusizni.
A sperma megváltoztatja a hüvely ph-értékét, ezért kap el az ember fog.gátló mellett többször fertőzéseket (legalábbis az okosok ezt állítják). Ezért gyorsan megtörlöm magam és intim mosakodóval megmosakszom. Lekopogom, így sosem volt még semmi bajom, pedig mindenféle mellékhatástól szenvedek a fog.gátló miatt, de ezzel nincs baj szerencsére.
Utolsó! Ez jó volt!:) Bár a lenyelés nálam hangulat kérdése, és persze a páromnál is. Neki sem mindegy, hogy punciban megy el, vagy szájban.
Egyébként én mindig zsepizek. Veszek egyet magamnak, és adok egyet a páromnak is. Mindenki megtörli a magáét és utána összebújunk.Ezalatt úgysem folyik ki annyi, hogy zavarjon. Zuhanyozni én sem szoktam rögtön, szerintem az a kiábrándító. Ilyenkor azt feltételezheti, hogy "piszkosnak" érzem magam a spermájától. Engem nem zavar és még sosem volt miatta egészségügyi problémám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!