Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mással is előfordul már?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mással is előfordul már?

Figyelt kérdés
3hónapja szedem a gyógyszert eddig mindig akkor jött meg mikor elfogyott de viszont most 1héttel előbb gyógyszer szedése mellett. Mit csináljak szedjem tovább vagy hagyjam abba? Most szedek életemben először gyógyszert. Tanácstalan vagyok.

2013. okt. 2. 09:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Ne hagyd abba, szedd végig rendesen a levelet!!! Ha gyakran előfordul ilyen közti vérzés, menj nőgyógyászhoz, mert lehet nem megfelelő a gyógyszer.
2013. okt. 2. 09:22
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi a választ most meg ijedtem. eddig nem volt ilyen. meg fogadom a tanácsodat :)
2013. okt. 2. 09:42
 3/3 Csilla94 válasza:

szia,nekem is volt ilyen,csak én már másfél éve szedem a tabit!

megjött a havi bajom,beszedtem az első 3-4 tabit de nem mult el tőle...nagyon megijedtem h mi lehet a baj,a tabival volt! gyenge volt már nekem,viszont te még csak 3 hónapja szeded...mindenképp menj orvoshoz!

2013. okt. 2. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!