19. hétben vagyok, van, hogy naponta többször is előfordul, hogy olyan érzésem van mintha hasam különböző pontjain hirtelen izomgörcsök lennének. Ez baj? Szedjek magnéziumot?
Figyelt kérdés
Olyasmi mint ami a vádlinál is előfordul, csak ez teljesen váratlanul jön és pár pillanat alatt elmúlik... Ez a 2. terhességem, az elsővel nem volt ilyen, normális ez?2013. aug. 27. 14:18
1/3 anonim válasza:
vqalószinüleg semmi gond de a MG nem árt, Probáld ki elmulik-e tőle.
2/3 anonim válasza:
Nekem ugyan ilyen rángás szerű dolog jelentkezett 16+5 hetesen,majd újra jött 18 hetesen,csak akkor már határozott rugás volt :) Akkor jöttem rá,hogy amit éreztem 16+5 hetesen az már a kisfiam mozgása volt :) Igaz nekem első gyerek.
3/3 A kérdező kommentje:
Nálam biztos nem a picúrt érzem, ez tényleg olyan hirtelen izomgörcs féle. Érzem a babát is , de sokkal lentebb ;)
2013. aug. 27. 14:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!