Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire megbízható a Masculan óvszer?
Figyelt kérdés
2008. júl. 4. 19:33
11/21 anonim válasza:
Ja és a Mascullanból inkább az anatómiailag teszteltet vegyétek (asszem 4-es van rajta és lila), jobban bírja, mint a sima.
12/21 A kérdező kommentje:
Értem. Csak láttunk boltban 10 db-os kiszerelésű ízesített Masculan óvszereket. Párom mondta vegyük azt, mert olcsóbb és több van benne, de nekem vhogy nem jön be az az óvszer. Sokaktól hallottam már, h mindig volt vele vmilyen hiba és nem érezném biztonságosnak :S
2008. júl. 15. 11:40
13/21 anonim válasza:
nekem eddig a legtöbbször kiszakadt,én nem nagyon ajánlanám..probáljátok ki inkább a lifestyle play-t(zöld doboza van)...ez nekünk eddig sosem szakadt ki és nagyon vékony
14/21 anonim válasza:
Nekem nagyon nem jött be, amióta egyszer elszakadt, és baromi drága sürgősségi tabletta lett belőle, azóta az extra safe Durexet használjuk. Azzal viszont meg vagyunk elégedve.
15/21 anonim válasza:
Mi ezt használjuk és eddig semmi gáz nem volt vele, nekem sokkal jobban bejött mint Durex, bár azzal is elvagyok. A lifestylestól viszont egyfolytában csípő érzés jön rám, olyan mintha kidörzsölt volna a párom, de hogy dörzsölt ki ha még be se tette kb... szóval nekünk bejött :)
16/21 anonim válasza:
Sosem szaadt, nem úgy mint a durex és le sem csúszott, mint a lifestyles. Finom az illata, íze is. És baromi jól csúszik, mert nem spórolják le a síkosítót róla, mint a durexről meg a lifestylesról.
17/21 anonim válasza:
Szerintem jó a masculan, sosem szakadt ki nem ugy mint a lyfestyle. Én attól irtózom nem csak h csomószor kiszakadt de olyan mintha folpack lenne semmi tartása brüüüüü. Masculan durex és rako. nekünk ezek váltak be.
18/21 anonim válasza:
nekem is kiszakadt az masculan és tabi lett belöle ami rohadt drága. óvatosan szerintem vele
19/21 anonim válasza:
Mi 2 csomagot vettünk, de 3-ból 2 kiszakadt átlagba :/
Pedig nem vagyok egy szexkazán, de elég gatya szerintem. Durexel utána nem volt gond egyszer sem!!
20/21 anonim válasza:
# 11
Az nem lila hanem a zöld az anatómiailag formált :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!