Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyire megbízható a Masculan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire megbízható a Masculan óvszer?

Figyelt kérdés
2008. júl. 4. 19:33
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Ja és a Mascullanból inkább az anatómiailag teszteltet vegyétek (asszem 4-es van rajta és lila), jobban bírja, mint a sima.
2008. júl. 8. 08:23
 12/21 A kérdező kommentje:
Értem. Csak láttunk boltban 10 db-os kiszerelésű ízesített Masculan óvszereket. Párom mondta vegyük azt, mert olcsóbb és több van benne, de nekem vhogy nem jön be az az óvszer. Sokaktól hallottam már, h mindig volt vele vmilyen hiba és nem érezném biztonságosnak :S
2008. júl. 15. 11:40
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
nekem eddig a legtöbbször kiszakadt,én nem nagyon ajánlanám..probáljátok ki inkább a lifestyle play-t(zöld doboza van)...ez nekünk eddig sosem szakadt ki és nagyon vékony
2008. júl. 15. 12:18
 14/21 anonim válasza:
69%
Nekem nagyon nem jött be, amióta egyszer elszakadt, és baromi drága sürgősségi tabletta lett belőle, azóta az extra safe Durexet használjuk. Azzal viszont meg vagyunk elégedve.
2008. aug. 25. 11:34
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Mi ezt használjuk és eddig semmi gáz nem volt vele, nekem sokkal jobban bejött mint Durex, bár azzal is elvagyok. A lifestylestól viszont egyfolytában csípő érzés jön rám, olyan mintha kidörzsölt volna a párom, de hogy dörzsölt ki ha még be se tette kb... szóval nekünk bejött :)
2009. jún. 28. 21:54
 16/21 anonim ***** válasza:
96%
Sosem szaadt, nem úgy mint a durex és le sem csúszott, mint a lifestyles. Finom az illata, íze is. És baromi jól csúszik, mert nem spórolják le a síkosítót róla, mint a durexről meg a lifestylesról.
2009. aug. 5. 21:55
 17/21 anonim válasza:
92%
Szerintem jó a masculan, sosem szakadt ki nem ugy mint a lyfestyle. Én attól irtózom nem csak h csomószor kiszakadt de olyan mintha folpack lenne semmi tartása brüüüüü. Masculan durex és rako. nekünk ezek váltak be.
2010. aug. 22. 11:40
 18/21 anonim ***** válasza:
nekem is kiszakadt az masculan és tabi lett belöle ami rohadt drága. óvatosan szerintem vele
2011. jún. 27. 11:48
 19/21 anonim ***** válasza:

Mi 2 csomagot vettünk, de 3-ból 2 kiszakadt átlagba :/

Pedig nem vagyok egy szexkazán, de elég gatya szerintem. Durexel utána nem volt gond egyszer sem!!

2014. jan. 2. 17:53
 20/21 anonim ***** válasza:

# 11

Az nem lila hanem a zöld az anatómiailag formált :)

2016. jún. 16. 17:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!