Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire megbízható a rako óvszer, mert elég olcsó pl a durexhez képes?
Azért olcsó, mert nincs agyonreklámozva. A reklám költségek a termékek árának akár 30-40%-át is kitehetik. Ezt sokan elfelejtik. Persze ezt nem reklámozzák a cégek.
Plusz a reko magyar termék és ezért is jóval olcsóbb.
Nekem nem vált be, elszakadt, és valahogy méretre is kisebb, mint a Durex, engem szorított, pedig átlagos a méretem.
24/F
Mi már egy ideje Rakot használunk, is nincsen vele semmi baj. Azért olcsóbb, mert nem amerikai márka, ez volt az első Magyarországon kapható óvszer. Egyébként a cég holland, csak itt nálunk is van gyáruk.
Egyébként az európai márkák (pl. Masculan, Rako)minőségre szerintem ugyanolyanok mint a Durex, vagy Lifestyles, csak más a márka "értéke".
"Nekem nem vált be, elszakadt, és valahogy méretre is kisebb, mint a Durex, engem szorított, pedig átlagos a méretem."
Durex-ből is több méret van. Az elite pl 56mm szélességű, a Fetherlite 52. Szorít is, szakadt is ki (mármint a kisebbik Durex) pedig én is csak 1 jó átlagos méret vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!