Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Menstruáció után közvetlen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menstruáció után közvetlen teherbe eshet?

Figyelt kérdés
A bnömmel mensrtuáció után közvetlen voltunk együtt.. A menszesz 4 napig tartott am ált 5,6 napig szokott és van amikor hamarabb vagy később jön meg( 1-2 nap).. Védekeztünk is bár nem vmi hatásos, megszakitásosan.. Vett tesztet és azt mondja pozitiv lett..Az együtt létünktől számitva 1 hét után.. Leheséges, h tényleg terhes és nem csak be akar csapni. Én nagyon félek és nem tudom mit higgyek.
2013. okt. 1. 22:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Lehetséges a terhesség.

De, ebben a szakaszban még tartana a beágyazódás, és eléggé halványka lenne az a teszt ha pozitív is lenne.

vagy a teszt hamis eredményt mutatott.

Nem mondom hogy becsapott, de nekem van egy érzésem hogy valami nem stimmel a barátnőd körül.

2013. okt. 1. 22:27
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
1 hét után még nincs mit kimutatni a tesztnek, szóval ha pozitív is, az nem ennek az együttlétnek az eredménye. Menstruáció után is lehet spontán ovuláció és lehetséges a teherbe esés, de egy 1 hetes terhességet nem mutat meg a teszt, az a zigóta még most ágyazódik be.
2013. okt. 1. 22:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Ciklushossz (ami nem a vérzés hosszát jelenti, hanem hogy hány naponta vérzik)?

Rövid ciklusnál a rendes ovuláció is eshet közvetlenül a menzesz utánra, plusz a hímivarsejtek a méhben, petevezetőben akár 5 napig is türelmesen várakozhatnak az ovuláció bekövetkeztére,

ezért IGEN, menstruáció ALATTI és közvetlenül utáni aktusból is lehetséges terhesség.

DE

az is igaz, amit a második ír

1) előfordulhat bármikor spontán ovu is,

2) 1 héttel az aktus után SEMMILYEN teszt nem mutat ki terhességet,

ugyanis a teszt a HCG hormont mutatja ki a vizeletből, az pedig a beágyazástól kezd el termelődni (ami 7-10 nap aktustól) és néhány napon belül éri el a kimutatható mennyiséget.

DE

azt írod, hogy most rövidebb ideig vérzett a lány. Ebben az esetben meglehet, hogy az előző ciklusból esett teherbe, és az utolsó menstruációja már nem volt igazi menstruáció.

2013. okt. 2. 08:48
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.. Végülis ezt akartam hallani,h 1 hét után az együttlétünktől lehetetlen ki mutatni a terheséget.. Mondtam, h vegyen másik tesztet, de húzza az időt, ezé volt nekem gyanús és túlságosan nyugodt.. De most énis meg nyugodtam(vmennyire:P) Mégegyszer köszönöm:-)
2013. okt. 2. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!