Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzasgatlo antibiotikummal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzasgatlo antibiotikummal ved?

Figyelt kérdés
Tegnap lefekudtem a baratommal. Fogamzasgatlot szedek, viszont ma a doki felirt nekem antibiotikumot. Arra lennek kivancsi, ha ma elkezdem szedni, az befolyasolja-e a tegnapi vedelmet. Marmint tudom, hogy a spermiumok eletkepesek meg, tehat elkezdhetem ma az antibiotikum szedeset vagy varjak meg egy napot?

2013. okt. 1. 10:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem kezd el nyugodtan de mostantól védekezzetek gumival is. Az antibiotik után még egy hétig legalább. Nálam így soha nem volt gond.
2013. okt. 1. 11:22
 2/3 anonim ***** válasza:

Igen, a tegnapi védelmet is befolyásolhatja.

A dokit nem kérdezted meg?

Ha szólsz neki, hogy fogamzásgátlót szedsz, megmondod, milyet, ő meg tudja nézni, melyik az az antibiotikum, ami nem kavar be, és olyat ír fel.

Én legalábbis 20 évvel ezelőtt mindig így csináltam... akkor egy nagy könyvet lapozott fel a doki, abban nézte meg, gondolom, ma, a számítástechnika korában ez lényegesen egyszerűbb.

2013. okt. 1. 11:41
 3/3 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy hol jársz a levéllel. Ha az első héten, akkor igen, befolyásolhatja.

Ha a második, harmadik héten, akkor "csak" innentől kell vigyáznotok másképpen is (plusz még a befejezés után egy hétig).

2013. okt. 1. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!