Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes lettem vagy vmi "baci"? :SS sürgős.
10 hónapja fogamzásgátlót szedek. szombaton a barátom első alkalommal, belém élvezett. eddig még sosem volt, h belémélvezett volna. tudom, szóismétlés, bocsi.
szombaton semmi bajom nem volt, de tegnap este teljesen beszúr a fejem, bal oldalt, és elkezdtem szédülni, nem nagyon, de néha meginogtam, és furán éreztem magam, ill. ma is eléggé fájdogált a hasam, rossz volt a közérzetem. Nem volt semmi hasmenés, hányás. sztetek van esély a terhességre? a teszt mennyi idő után mutatja ki? az orvos mennyi idő után tudja tapintani, uh-zni?? kérlek segítsetek, nagyon kétségbe vagyok esve. pénteken múlt el a menzeszem, és akkor is kezdtem el az újabb levelet.
vagy esetleg lehet, h vmi bacit kaptam el??18L
Gyógyszert szedsz, ha rendesen szeded, a teherbeesés esélye majdnem egyenlő a nullával... még így is, hogy beléd élvezett.
Ha terhes lennél, annak még semmilyen tünetét nem érezhetnéd ennyi idő elteltével... teszt is csak kb 2 hét múlva mutatná ki.
Szerintem csak összeszedtél valami vírust.
Járvány van. Én is elkaptam. Lehet, hogy beteg vagy.
Egyébként a terhességtől való félelmed is okozhat ilyen tüneteket. Szeded a gyógyszert, nem nagyon lehetsz terhes. Ráadásul ilyen hamar nem is produkálnál terhességi tüneteket. Még a beágyazódás sem történt volna meg.
Tesztelni az aktus után 13-14 nappal érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!