Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ideges vagyok nagyon, semmi fog. Gátlót nem szedek. Pls! Vajon terhes lettem?
Itt "megnyugvást" nem fogsz találni. Főleg, hogy Benned is ment el...
Két hét után vegyél egy tesztet és akkor "megnyugodhatsz"!
Áruld már el, hogy akkor mi a fenének nem védekeztek?
Két hét kell a teszthez, nem egy, ezt is vésd az agyadba!
A megtermékenyítéshez egyetlen egy spermium szükséges, egy milliliterenként pedig 20-120 MILLIÓ van.
A hüvelyzuhany nem old meg semmit. Addigra már "jó helyen" vannak a kisfickók, csak a "lassabb példányokat" tudod kiöblíteni.
Egyébként hol jársz egyáltalán a ciklusodban?
"Izgulok, mert még csak 20 éves vagyok, nem szeretém, ha baba lenne még."
Talán izgulás helyett VÉDEKEZNI kellene, ha nem akarsz gyereket. Neked ez nem logikus?
Szexeltetek, ráadásul még beléd is élvezett ->lehetsz terhes. Az, hogy te voltál felül, az szart sem ér.
Ha a ciklusod közepén voltál, akkor meg aztán főleg aggódhatsz.
Ha véletlen megúszod, talán vegyél egy csomag óvszert.
3!
Szept 8.-13-áig volt meg a menzeszem, ma meg 20.van. Szóval a 13. napnál tart a ciklusom.
"Szóval a 13. napnál tart a ciklusom."
pont most vagy legtermékenyebb.
még ezt sem tudod, de azért párosodsz?
ne hallgass itt senkire,senki nem tudja pontosan megmondani hogy terhes vagy e vagy nem ....és ha elkezdessz itt olvasgatni nem megnyugvást fogsz találni hanem még idegesebb leszel!!! Nekem most 5napot késett a menzeszem (igaz nem élvezett belém a barátom de gumi nélkül szeretkeztünk) és már annyira izgultam h már szinte ugy éreztem h hányingerem van ,és elkezdtem itt ott olvasgatni és csak még jobban felidegesitettem magam,de végül rájöttem h az idegesség miatt is késhet és ha már besikerült a baba igy se ugyse jutok semmire az idegeskedéstől!Nyugodj meg és ha kéni fog vegyél tesztet
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!