Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha fogamzásgátlót szedek és a gyógyszerszünetben megjön lehetek terhes vagy sem?
Nem lehetsz.
A gyógyszer arra van kitalálva,hogy ne legyél az.
Az első válaszoló meg egy balf@sz.
Balf@sz lennék?
Érdekes, vannak, akik teherbe esnek mellette,pl felszívódási zavarok miatt, aminek semmilyen tünete nincs, de attól még a tabletta nem szívódik fel!
És ha terhes, akkor megjön a megvonásos vérzés, mivel ez nem menstruáció!
Vagy netán te is nőgyógyászaton dolgozol, és esetleg többet tudsz, mint én? Vannak, akik teherbe esnek, normális szedés mellett is! De ha nem a rendelőből mondok példát, akkor pl a nővérem gyermeke is tabletta mellett fogant. Pedig nem történt semmilyen baj.
A te szavaddal nem fogok élni, mert annál többre tartom magam, nem alacsonyodok le a szintedre. Csak annyit mondok, hogy válogasd meg a szavaidat!
Nem véletlen a 42%, gondolom, amellett, hogy bunkó vagy, a tájékozatlanság is jellemző rád minden más témában is. Lehet nagy arca valakinek, de csak ha van, mire. Neked nincs.
Lehetsz terhes, ha beleesel abba az 1% alatti értékbe.
Akkor én abba,az 1%-ba tartozom,akik gyógyszer mellett lettek terhesek!Pedig nem hagytam ki egy napot sem,sőt sosem csúsztam vele még 1 órát sem!
Szünetben megjött,de egész más állagú volt,és nagyon kevés.Fura is volt,de akkor jöttem rá,hogy babát várok mikor jöttek a reggeli rosszullétek :) Azóta 6 éves az én pici fiam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!