Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogyan értessem meg párommal,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan értessem meg párommal, hogy nem szeretnék hormonális fogamzásgátlással védekezni!?

Figyelt kérdés
Már mondtam neki, hogy nem bírom a fogamzásgátlókat, de most vmi más hormontartalmú szert talált...de én nem szeretném...23/L
2009. nov. 7. 15:08
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Ez nem igaz...én évekig szedtem gyógyszert, többfélét is megpróbált szedetni velem az orvos...volt amitől azóta kínoznak a migréngörcsök(volt már amikor az 1ik szememre nem láttam tőle)volt amitől minden másnap és harmadnap véreztem(szal mondjuk kb egy hetet nem véreztem ősszesen egy hónapban)volt amitől csak sokat voltam rosszul...hát 1ik sem kellemes, mellesleg ezeknek sem 100% a védelmük...
2009. nov. 9. 08:52
 12/21 anonim ***** válasza:

de mi most nem a tablettákról beszélük, hanem a hüvelygyűrűről.

igen, én tudom h nemmindenki bírja a foggátló tablettákat. annak nemis kell szednie.

fe a hüvelygyűrű egész más, ott a hormonok nem kerülnek be szervezetedbe, hogy úgymondjam. nemkell megenni, nem bontja le a májad... lokálisan hat, azaz helyileg. nézz utána, és próbáld ki, ha szimpatikus,.

2009. nov. 9. 14:24
 13/21 A kérdező kommentje:
Nemtom fiú vagy-e vagy lány...de nincs vmi tapasztalatod ezzel a gyűrűvel kapcsolatban véletlenül??? Bevallom őszintén mióta 2szee műtöttek kicsit óckodok tőle, hogy ott matassanak...még rákszűrésre is duzzogva járok... :(
2009. nov. 9. 14:53
 14/21 A kérdező kommentje:

[link]

Erre gondolsz, mert akkor ez kilőve a migrénem miatt... :(

2009. nov. 9. 14:58
 15/21 anonim ***** válasza:

lány vagyok, barátnőm használja a nuvaring-ot.

ő is enyhe migrénes, de ő konzultált előtte a háziorvosával, és a nőgyógyászával, csaináltak rajta vmi vizsgálatot, majd megállapították h megpróbálhatja a nuvaring-ot, de fokozott ellenőrzés mellett. úgyértve, h amint komolyabb migrének jelentkeznek a hüvelygyűrűt kikell vennie. egyelőre még nemjelentkezett nála semmi.

2009. nov. 9. 15:55
 16/21 A kérdező kommentje:
Esetleg meg tudnád nekem kérdezni tőle, hogy milyen vizsgálatot csináltam, mondjuk nekem a szívemmel is van baj, meg családon belül is voltak ilyen parák, amik ott fel vannak sorolva... :(
2009. nov. 9. 18:34
 17/21 kolosszus22 ***** válasza:
Huh, hallod, neked aztán elég sokféle bajod van.
2009. nov. 11. 16:06
 18/21 anonim ***** válasza:

neurológiára küldték, és ott neurológiai vizsgálatot csináltak neki. azt mondta azért h a szervi okokat kizárják. mivel nemvolt szervi elváltozása, így megpróbálkoztak a fogamzásgátlóval. amikor először írtam akkor még nemvolt semmi tünete, de tegnap mondta h tegnap igen erősen fájt a feje. egyelőre még vár h lesz e folytatása.

szívbajom nekemis van, azaz szívritmus zavarom, de ez nem akadályozza h foggátlót szedj.

2009. nov. 11. 16:13
 19/21 A kérdező kommentje:
Én úgy olvastam, hogy a nuvaringnél az is kizáró ok...
2009. nov. 11. 16:52
 20/21 anonim ***** válasza:

a szívritmus zavar nem akadálya a nuvaring-nek, csak az hogyha voltmár szívroham közeli állapotod.

de figyi, a legegyszerűbb ha nőgyógyásszal+háziorvossal konzultálsz erről. ők jobban tudják, és eltudják mondani neked h milyen lehetséges védekezési formák vannak, de simán lehet h nyugodtan használhatnád a nuvaringet is.

2009. nov. 12. 23:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!