Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha fogamzásgátlót szedek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha fogamzásgátlót szedek tényleg nőni fog a mellem?

Figyelt kérdés
sok helyen olvastam már ,hogy ha fogamzásgátlót szedek nőni fog a mellem..még szűz vagy és elég fiatal ,ki sem szeretném írni de érdekel ,mert kicsik a melleim nagyon.
2013. szept. 28. 15:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Igen, nőhet, és még majd tapasztalni fogsz több-kevesebb mellékhatást.

Hogy megéri-e neked tönkretenni ezért a szervezetedet, a te dolgod.Van egy-két olyan hölgy ismerősöm, aki már rég megbánta, hogy a tablettához nyúlt. Persze utólag már nem lehet mit tenni. Ez nem egy algopyrin, hogy semmi bajod nem lesz tőle, ha szeded.

2013. szept. 28. 15:30
 12/14 Frigg ***** válasza:

Előfordulhat, nekem is nőtt tőle a mellem. Bár nyilván nem 3 mérettel lett nagyobb, de észrevehető. Súlygyarapodás is lehetséges. Gondolom attól is függ, milyen a fogamzásgátló.

23/N

2013. szept. 28. 16:20
 13/14 A kérdező kommentje:
és ha valaki tudja leírná nekem hogy milyen mellékhatásai lehetnek?
2013. szept. 28. 17:06
 14/14 anonim ***** válasza:
Idióta... Én a helyedben az IQ-mat jobban szégyelleném, mint a mellméretemet.
2013. szept. 30. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!