Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Voline fogamzásgátlót szedi valaki? és milyen mellékhatásai vannak? A mell nő tőle? Híztok? én szeretném, ha a mellem nőne tőle egy kicsit!
A mellékhatások, nem mindenkinél jelentkeznek, és amúgy is mindenkinél máshogy! Így pár ember tapasztalatából semmit nem fogsz megtudni egyébként.... Viszont az egyes mellékhatások valószínűségét a betegtájékoztatóban olvashatod... Szerintem ha tényleg meg akarsz tudni valamit, akkor azt olvasod el...
"Nem gyakori mellékhatások (1000 betegből 1-100 betegnél fordul elő): libido (nemi érdeklődés) változása, magas vérnyomás, alacsony vérnyomás, hányás, akne (pattanások), ekcéma, bőrviszketés, hüvelygyulladás, folyadék-visszatartás és (!!)testsúlyváltozás(!!)." Na, pont ennyit lehet tudni.
libido? az micsoda?
remélem a testsúlycsökkenés nálam nem jön elő, mert így is 50 kg vagyok. azt szeretném, hogy a mellem nőjön tőle.
köszi a válaszokat! egyébként meg vagytok elégedve vele? biztonságos? sok hormontartalma van vagy nagyon kevés?
mi van veled? :D " libido (nemi érdeklődés) " tehát hogy mennyire kívánod a szexet...
Figyelj, csak neked kell, hogy jó legyen a tabi! Attól hogy másnak ilyen-olyan hatásai lesznek, neked még beválhat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!