Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első hét első tablettája maradt ki, lehet bármi bajom? (Yasminelle)
Sziasztok!
2 éve szedek Yasminelle fogamzásgátlót, a hét napos szünet utáni első napom van,tehát ma kéne kezdenem a következő levelet,amit nem fogok tudni megtenni,ugyan is én okos az új csomagot nem tettem a táskámba,és vidéken vagyok,csak holnap este megyek haza. Ez azt jelenti,hogy 2 szem gyógyszert fogok egyszerre bevenni az új csomag első két szemét. A betegtájékoztatóban azt írják,hogy 7 napig kiegészítő fogamzásgátlás kell, ami nem is gond,természetes. Viszont arra lennék kíváncsi,hogy fog-e jelentkezni bármi panaszom emiatt? Még sosem hagytam ki egy szemet sem,kicsit megijedtem. :/
Köszönöm!!
Köszönöm szépen a válaszod. :) Remélem tényleg nem lesz semmi gáz..
Nem is félnék ennyire,ha nem az első szemről lenne szó..:/ Csak fogalmam sincs a szervezetem hogy dolgozza fel,hogy letelt a 7 nap,és nem kap gyógyszert még további egy napig..:/
Mégis hogy dolgozná fel? Nem történik semmi.
Viszont ha az első héten hagysz ki gyógyszert, és a 7 napos szünetben volt szex, akkor terhes lehetsz.
Neked is köszönöm!
Szex az volt,viszont a párom nem bennem élvezett el. Tudom,hogy az előváladéktól is lehet terhes egy nő,viszont 2 év fogamzásgátlás után nehezen hiszem,hogy egy kis előváladéktól teherbe estem volna.
Mindenesetre köszönöm,és ha minden jól megy,holnap reggelre otthon leszek,és a szokásos este 10 órámhoz képest reggel 8-ra már beveszem az első szemet,12 órán belül leszek,és nem lesz semmi gond. :))
Köszi még egyszer mind a kettőtöknek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!