Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan diagnosztikai módszer amivel ki lehet szűrni a hogy a magzat fiú-e vagy lány? (az első 3 hónapban, abortusz időben)
Figyelt kérdés
Ez eléggé közel áll a fogamzásgátlás témához.
Még elég fiatal vagyok ehhez, de már tudom hogy csakis lányt akarok, már kb elképzeltem a jövőmet, rögeszmésen lányt akarok! Ő lesz apuci kicsi lánya <3
Szerintetek a nők hányad része menne ebbe bele, hogy ha fiú akkor elvetetés van és próbálkozunk újra? És egyáltalán létezik ilyen?
F
2013. szept. 17. 22:38
11/13 anonim válasza:
szerencse, hogy apád nem így állt hozzá.
kínában meg a 9. hónapban is csinálnak abortuszt szóval ne az legyen nekünk a mérce...
12/13 A kérdező kommentje:
jah hát megúsztam :D
Kínába már akkor is? nah az már brutális egy kicsit. Jó addig amíg egy sejthalmazról beszélünk nem baj, de egy fejlett magzat már más
2013. szept. 18. 18:40
13/13 anonim válasza:
A 12. Hétben csinaltathatsz egy nifty tesztet 160 000ft, az 99% én a korom miatti rizikó miatt csinaltattam, de tudtuk előre, hogy most csajszi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!