Hány napon belül kell beszedni az esemény utáni tablettát? Ha késve szedem be akkor még van más módszer vagy csak az abortusz?
Bocsi hogy belevau, le lehet szidni amit most írok, de le kell hogy írjam:
Hogy létesíthetsz sexuális kapcsolatot úgy hogy NINCS NÁLAD tabletta, vagy ha gáz van akkor azonnal orvoshoz mész?
Ha nem érsz annyit a párdonak hogy felhúzza az óvszert.............Szóval tönkrevágod magad az esemény utáni tablettával, ő meg élvezi az "életet".
- esemény utáni tabletta nagyon csúnyán be tud kavarni a hormonrendszeredbe!!! Nem fog megjönni a mensid, és azt hiszed terhes lettél---pedig csak a gyógyszer csinálja. (általában). Nagyon szerencsés az a nő aki problémamentesen mellékhatások nélkül tudja használni. Sajnos voltam olyan hülye csitri koromba hogy használtam egy párszor, nem kívánom senkinek.
Sajnos volt részem (nem abortusz) egy egészségügyi kaparásban.
Kapsz egy kis lamináriumot, amit a méhszájadba helyeznek fel (ami nagyon fáj), ami nedvesség hatására elkezd tágulni, így a méhszájad kitágul olyan mértékben, hogy a pengeéles kaparókanállal fel tudjanak nyúlni. Ha szerencséd van elkábítanak. Ez után felszippantják a kicsit egy csövön keresztül (aki ekkor már menekül-ultrahangos felvételeken megnézhetet: ajánlom a Fehér sikoly c' filmet)
Ha akkora peched van hogy már később mész, és a pici már nem fér ki, akkor összeropantják a pici fejét, és úgy darabokban szedik ki belőled.
Mi a biztosíték arra hogy mindent jól csinálnak??? (lásd. Szentesi kismama aki meghalt)
GYorsan vége van az abortusznak, én egy kávét megiszogattam az udvaron a kórházba, és mire visszaértem már a szobatársnőm kész is volt. Tök gyorsan túl vagy rajta, csak aztán egy pár év múlva meg gyógyíthatatlan furdalásod lesz, és mindig benned marad hogy megölted a gyereked
Ennyi szenvedést nem ér meg egy pasi sem. És te pedig egy kis felelőtlen szarházi vagy aki egy élettel játszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!