Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzasgatlo abbahagyasa...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzasgatlo abbahagyasa utan mikorra varhato?

Figyelt kérdés
4 honapig szedtem fog.gatlot, egy hete kellett volna bevennem a kovetkezo level elso szemet, de nem tettem meg. Szoval mar egy hete nem szedem. Mik a tapasztalatok, mikor all helre es jon meg megint? Vagy egyaltalan kene most tortenjen valami? Amugy Diane 35ot szedtem orvos eloirasara, es mint fog.gatlot irta fel, nem is volt gond vele.
2009. nov. 4. 19:31
 1/2 anonim ***** válasza:
én fél évig szedtem tabit, aztán abbahagytam, 25 nap múlva jött meg újra, és azóta 25-28 naponta jelentkezik a menstruációm. azóta 4 hónap telt el és még mindig nem állt helyre a hormonháztartásom:)
2009. nov. 4. 19:40
 2/2 anonim ***** válasza:
Én 5 évig szedtem, 3 hónapja hagytam abba, először 40 napra jött meg, most 36-ra. Szerintem még egy jó darabig így lesz, de én sokáig szedtem, te csak pár hónapig.
2009. nov. 5. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!