Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel védekezzünk szerintetek?
Tablettát nem szedhetek, hüvelygyűrűvel 0 a libidóm.
A gumi nekünk egyrészt drága lenne, másrészt a hüvelyem kiekcémásodik tőle, és csak az az egy márka van abban a méretben. Ezt nyugodtan elhihetitek, mert elég sokat kerestünk.
19 vagyok, szóval spermicid szóba sem jöhet, még véletlenül sem kell gyerek.
A nőgyógyász tartotta magát a tablettához, de nem értette meg, hogy napi többször megy a hasam és felszívódási zavaraim vannak..
Mindet ismerem, de egyik sem az igazi.. Hátha valaki tudna egy számomra még ismeretlen módszert ajánlani..
Ráadásul utálunk tökölni a dolgokkal, tehát pl spermicid megszakítással, naptármódszerrel szintén kizárva..
Sokféle tabletta van, mind így hat?
Ha tartós kapcsolatban vagy, akkor megpróbálhatjátok a megszakításost is, csak jól kell időzíteni. Illetve vmkor hallottam, h régen a férfi szex előtt forró fürdőt vett, mert az elpusztítja a spermákat. De ennek előbb járj utána... :)
Vagy keress másik dokit, hátha az tud vm jobb tablettát, mert gondolom vmelyik segéd anyagára reagálsz így...
Nem a tabletta miatt megy a hasam. Epeműtött vagyok és sajnos azóta minden evés után megy a hasam. Nincs rá gyógymód, gyógyszer, állítólag évek múltán majd elmúlik.
19 vagyok, NEM KELL gyerek.
Két férfi beszélget:
- Te figyelj, ti próbáltátok már a barátnőddel a másik lyukat?
- Á nem, még nem akarunk gyereket.
Hát így...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!