Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Több gyógyszert szedtem be!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több gyógyszert szedtem be! Mit tehetek?

Figyelt kérdés

3 évig szedtem a fogamzásgátlót, nemrég kihagytam egy hónapot, és mikor megjött a bajom újra elkezdtem...viszont össze vissza, sajnos másik levélből is bontottam ki, és most vettem észre, hogy 21 tabletta helyett 24-et vettem be, tehát hétfőn abba kellett volna hagynom, de nem hagytam abba, szedtem tovább, holott már az egy hetes szünetemnek kéne lennie... ez mennyire fogja befolyásolni a menzeszem? Most abbahagyjam, vagy akkor ne is tartsak már szünetet ? Nem értem az egészet...:(

19/L

2013. szept. 14. 17:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Semmi gond nincs szedd tovább végig a második levelet is és utána tarts szünetet. Nekem is volt így bár én direkt hagytam ki a szünetet. A betegtájékoztatóra rá van írva hogy ilyet lehet bár tény hogyha többször csinálod egymás után nem lesz hasznos dolog de megtehető nem lesz belőle baj:)
2013. szept. 14. 17:19
 2/11 anonim ***** válasza:
Bocsánat a vége kicsit félreérthető szóval egyszer megtehető nem lesz baj belőle.(első voltam:))
2013. szept. 14. 17:21
 3/11 A kérdező kommentje:
tutiii ? köszönöm!!! de akkor ugyanúgy fog megjönni a bajom? Elvileg kb 2 nap múlva kéne :/
2013. szept. 14. 17:23
 4/11 anonim ***** válasza:
Ha nem hagytál ki egy napot se akkor ugyanazon a napon lesz vége a levélnek és nem lesz változás.
2013. szept. 14. 17:27
 5/11 anonim ***** válasza:
Ja és értelemszerűen így két nap múlva nem fog megjönni majd csak a levél végén a szünetben.
2013. szept. 14. 17:28
 6/11 A kérdező kommentje:
hát elvileg 1-et kihagytam...de nem értem az egészet...mert ha most nem hagytam szünetet...és 21x2 tablettát, tehát 42 tabit veszek be szünet nélkül, és a 42. tabi után hagyok szünetet...akkor az kb 2 hét múlva lesz...és akkor is megfog jönni a bajom :S
2013. szept. 14. 17:30
 7/11 A kérdező kommentje:
de hát 24-et szedtem be, akkor meg se jön ebbe a hónapba vagy mi ? :O
2013. szept. 14. 17:31
 8/11 anonim ***** válasza:
A tabletta szedése alatt megvonásos vérzés van így csak akkor jön meg ha már nem szeded a tablettát. Ha meg egy napot kihagytál közte akkor annyi hogy egy napot csúszik a következő levél kezdésének ideje.
2013. szept. 14. 17:40
 9/11 A kérdező kommentje:
akkor ma már ne szedjem tovább ugye, ha azt akarom, hogy megjöjjön??? akkor jövő héten megfog jönni elvileg, ha most nem szedem tovább, igaz ?
2013. szept. 14. 17:43
 10/11 anonim ***** válasza:
Hát elvileg meg de szerintem szedd tovább mert azt viszont nem tudom mi van ha tovább szeded úgy hagyod abba aztán úgy folytatod
2013. szept. 14. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!