Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 1 hete vesztettem el a szuzess...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 hete vesztettem el a szuzességem. Nagyon jo volt. De nagyon izgultunk és a barátom elfelejtett óvszert venni. Én vettem be fogamzás gátlót de azóta hányingerem van és a fejem fáj! Ez mi lehet? Tanácsokat várok. Koszonom

Figyelt kérdés
2013. szept. 14. 12:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
mit ír a teszt? 1 hét után még nem pontos, ezzel számolj
2013. szept. 14. 13:13
 12/21 A kérdező kommentje:
A teszt azt irja hogy nem vagyok terhes. JUHHHUUUUUUUUUU. De azért elmegyek orvoshoz. Koszonom a tanácsokat és a hulyeségeket. Puszi
2013. szept. 14. 13:16
 13/21 anonim ***** válasza:

Terhes lehetsz, semmit nem ér a teszted.

Mennyire megbízhatóak terhességi tesztek?

A kereskedelemben kapható tesztek rendkívül megbízhatóak, csaknem 100%-ban.

A terhesség jelei

A terhességi tünetek tehát körülbelül 4 hetes terhességi kortól észlelhetőek. A terhesség jelei>>

A terhességi hormon szint csak akkor mérhető, akkor lesz a teszt pozitív, ha a termelt HCG mennyisége elért egy értéket.

Ez általában a fogamzást követő 10-12. napnál következik be. Ha ez után végezzük a tesztet, akkor az eredményben biztosak lehetünk.

2013. szept. 14. 13:17
 14/21 anonim ***** válasza:

Szívesen kérdező!

Privátra nem válaszolok ha nincs kérdés, nincs ok.

2013. szept. 14. 13:18
 15/21 anonim ***** válasza:
Hogy lehet elfelejteni óvszert venni ?? :D Szerintem esemény utánit kelett volna bevegyél. Nézesd meg magad a nőgyógyászoddal ha már ennyi eszetek volt :$
2013. szept. 14. 13:20
 16/21 A kérdező kommentje:

Szívesen kérdező!

Privátra nem válaszolok ha nincs kérdés, nincs ok: ez mit akar jelenteni???

2013. szept. 14. 13:20
 17/21 anonim ***** válasza:

Nem te írtál privátot?

Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló

Az elküldés időpontja: ma 13:17

Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: 1 hete vesztettem el a szuzességem. Nagyon jo volt. De nagyon izgultunk és a barátom elfelejtett óvszert venni. Én vettem be fogamzás gátlót de azóta hányingerem van és a fejem fáj! Ez mi lehet? Tanácsokat várok. Koszonom

"mit ír a teszt? 1 hét után még nem pontos, ezzel számolj"

Az üzenet szövege: koszonom hogy tudattad hogy a teszt nem lehet pontos egy hét után. Koszonom. Amúgy Zsóka vagyok

2013. szept. 14. 13:23
 18/21 A kérdező kommentje:
De igen én irtam. Miért???
2013. szept. 14. 13:26
 19/21 anonim ***** válasza:
Ha nincs kérdés nem válaszolok csak itt. Ennyit jelent.
2013. szept. 14. 13:29
 20/21 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem kamu a kérdés:D
2013. szept. 14. 13:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!