Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már vki így?
Szia! Én már több, mint 2 éve szedek fogamzásgátlót. Eddig 2 fajtát szedtem, cypromixet, amit bőrproblémákra írtak fel, és erről váltottam Lyndinette 20-ra. A cypromix egy nagyon magas hormontartalmú fog.gátló, de én nem éreztem változásokat. Talán mellfeszülés volt az első hónapban, de más nem. Nálam használt, annak ellenére, hogy nem jelentkezett semmi mellékhatás. A Lyndinettét nem rég kezdtem el szedni, de eddig ennél sem tapasztaltam mellékhatást.
Ez a mellékhatásos dolog gyógyszer- és személyfüggő. A nőgyógyászom azt mondta, ha közti vérzés van azonnal keressem fel, mert akkor lehet nem használ az adott gyógyszer, másikat ír majd fel. Szóval nem értem, hogy amikor fogamzásgátlót szedtél és enyhe vérzésed volt miért nem kerested fel a nőgyógyászodat. Milyet szedsz és mióta?
Azért mert annak idején jelentkeztek ezek a tünetek,még nem biztos,hogyha újra kezded szedni megint jelentkezni fognak.
A fogamzásgátló biztosan használ,csak a szervezeted,hormonháztartásod reagál másként.De lehet,hogyha ezeket nem tapasztalod,akkor tapasztalsz más tünetet...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!