Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha visszaforgatnátok az időt,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha visszaforgatnátok az időt, újból elkezdenétek fogamzásgátlót szedni?

Figyelt kérdés

2013. szept. 9. 18:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
62%

Én babatervezés előtt szedtem több, mint 4 évig. Semmilyen hátránya nem volt. Aztán letettem, jó fél év alatt terhes is lettem. Aztán szülés után 3 hónappal újra elkezdtem szedni. Szintén nem volt neki semmilyen mellékhatása. Szóval nekem bevált.

Akinek meg nem, annak meg megvan az oka. Nem véletlenül van felírás előtt egy kivizsgálás és nem véletlenül mondják el, ha az első 3 hónapban ilyen és ilyen dolgot észlel magán az ember, akkor konzultáljon a nőgyógyásszal. Mert vannak olyanok, akiknek nem válik be. De azért nagyon sokaknál igen.

2013. szept. 9. 18:42
 12/14 anonim ***** válasza:

Semmiféleképpen sem.

Rendes kivizsgálás után írták fel.

Se nálam, sem a családi anamnézisben nem szerepelt olyan tényező, ami miatt ellenjavallt lett volna, mégis majdnem belehaltam a szedésbe minden előzetes tünet nélkül.

(És nem nem az első 3 hónapban, hanem 1,5 év után kaptam trombózist tőle.)

2013. szept. 9. 19:32
 13/14 anonim ***** válasza:

12 éve szedek fogamzásgátlót, és soha semmilyen mellékhatása nem volt eddig.

Hízni sem híztam, semmi mellékhatása nem volt. 31/N

2013. szept. 9. 20:03
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem, nem szedném újra. Elvileg alacsony hormontartalmút kaptam, de hisztis pic$a lettem tőle, a vérzésem hol kimaradt, hol olyankor is véreztem amikor nem kellett volna. Miután abbahagytam 3 hónapig nem jött meg.
2013. szept. 9. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!