Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ma kéne bevenni a gyógyszerem,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma kéne bevenni a gyógyszerem, de a gyógyszertárba csak hétfőn fog jönni. Ilyenkor mit tudok csinálni?

Figyelt kérdés
2013. szept. 6. 14:31
 1/6 anonim ***** válasza:

Nincs olyan ismerősöd, aki ugyanazt szedi, amit te? És akkor tudnál pár szemet kölcsönkérni...

Ha meg nincs, akkor tarts hosszabb szünetet, kiegészítő védekezés aszerint, hogy mit ír az adott gyógyszer tájékoztatója.

És legközelebb ne hagyd az utolsó napra! ;)

2013. szept. 6. 14:43
 2/6 anonim ***** válasza:

Elmész másik gyógyszertárba.

Vagy ha tudsz róla, hogy vmelyik bnőd, ismerősöd ugyanazt a fajta tabit szedi, akkor kölcsönkérsz tőle egy szemet vagy egy levelet és jövő héten visszaadod neki.

Ha ezekre nincs lehetőség, akkor hétfőtől elkezded szedni, mintha az lenne rendesen az első nap. Viszont akkor a barátodnak óvszert is kell hútnia! Azt nem tudom így mikor lesz megint biztonságos csak gyógyszerrel, én 1 hetet tippelnék, de ennek inkább olvass utána, vagy a legjobb lenne, ha felhívnád a nőgyógyászod.

2013. szept. 6. 14:44
 3/6 anonim ***** válasza:

Közben az is eszembe jutott... ha nem kezded el ma a következő levelet, akkor a 7 napos szünet alatt sem voltál védett valószínűleg. Ha ezalatt nem volt szex, akkor nyugodtan kezdd hétfőn, és egyéb infók az adott gyógyszer tájékoztatója szerint...

1. hsz voltam

2013. szept. 6. 14:46
 4/6 A kérdező kommentje:

És ha elkezdem hétfőn szedni, mintha az lenne rendesen az 1. nap, akkor az nem fogja nagyon bezavarni a szervezetem?

Meg gondolom akkor a menzeszem ennek megfelelően tolódna.

2013. szept. 8. 10:24
 5/6 anonim ***** válasza:

Veszélyes játékot játszol...

Bezavarni nem fogja, csak minden kezdődik elölről...

Viszont: nincs meg a védettséged per pillanat... így ha a 7 napos szünetben voltatok együtt, simán teherbe eshetsz...

2013. szept. 8. 10:27
 6/6 A kérdező kommentje:

Mivel ugye véreztem a 7 napos szünet alatt, így szex szerencsére nem volt.

És tudom, hogy ez így minden, csak nem helyes. :/

2013. szept. 8. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!