Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes lehet? Van egy kerdesem melyre surgos valaszt kernek ma a baratnommel szeretkeztunk es a gumink nem lyukadt ki de feljebb csuszott amit sajnos csak a vegen vettem eszre miutan elmentem
Figyelt kérdés
nem csuszott le rolam es miutan elmentem rovid idon belul kivettem es akkor lattam meg bar benne maradt az ondo de felek attol hogy terhes lehet Szerintetek? a mensese harom napja ment el igy nemtudom mit tegyek velemenyetek ? a gyors es normalis valaszokat megkoszonnem2013. szept. 3. 00:36
1/4 Christiano Ronaldo válasza:
Annak az esélye hogy emiatt lenne terhes végtelenül kicsi.
A gumi vége eleve rá ragad a dákó végére, valószinüleg azért csuszott feljebb mert nagyobbat vettél mint amekkora kellett volna (XD). Másrészt ha ondó ki is szivárgott volna belőle, azt hátrafelé tette volna, és még ha jutott is volna a barátnőd belemehjébe, akkor se jutott volna el a méhéig, semmilyen módon.
Tudnillik, az ondó ott bent önmagától nem úszik sehova, ez a hülye mese hogy magától odamegy teljesen baromság, az ondó "úszása" onnan ered hogy te azt a nő méhébe belelövöd. Szó szerint.
2/4 anonim válasza:
C. Ronaldo nem csak a focihoz, de a szexhez is nagyon ért...
3/4 A kérdező kommentje:
Köszön szepen remélem igazad lessz és télleg nem lehet terhes :)
2013. szept. 3. 13:48
4/4 anonim válasza:
én amondo vagyok hogy a bizi kedveert beszeljetek meg a dolgot. marmint jobb lenne h vmit szedne, tudod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!