Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélye, hogy teherbe eshetek?
Ha a hányás 4 órán belül történt, akkor lehet gond.
De amúgy a betegtájékoztatóban ez is benne van.
Ugyanilyen tablettát szedek és velem is történt hasonló: ment a hasam néhány órával azután, hogy bevettem. Mikor elolvastam a tájékoztatót, kicsit megijedtem, mert másnap én is együtt voltam a barátommal.
Menj el nőgyógyászhoz, vegyél tesztet.. stb, de elméletileg nem sok az esély, hogy terhes legyél, viszont olvasd el a betegtájékoztatót. Abban az van írva, hogy ha egy szem kimarad, csökken a védelem..
És az is le van írva a tájékoztatóban, hogy az első héten a legneccesebb az, ha valaki kihagy, kihány, kifos (már bocsánat) egy tablettát.
Ilyenkor mindenképpen pótolni KELL, mert
1) ha az első héten marad ki (minden levél első hetéről van szó), akkor az előző egy hétben történet aktusból is lehet baj,
2) plusz kiegészítő védelem kell további egy hétig.
Mennyi az esélye?
Sokkal nagyobb, mintha bármikor máskor hagytál volna ki egy szemet.
Ez viszont nem jelenti azt, hogy biztos megszívod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!