Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes fogamzásgátló tablettát szedni?
ha te így érzed magad biztonságban, akkor igen. de ha az óvszerrel sincs semmi baj, akkor azt.
én és a barátom(igaz nyáron mindennap) de suliidőben heti 3x talizunk, mégis szedek tablettát.
Én férfiként mindenképp a tablettára szavazok gumi helyett. De az eddigi partnereim is azt mondták, nekik is jobb érzés gumi nélkül. Ezt neked kell eldönteni.
De szerintem kiábrándító és természetesen az érzés is sokkal rosszabb gumiban. Persze isten őrizz, hogy a gumi ellen kampányoljak az egy nagyon fontos dolog, csak nem egy állandó párkapcsolatban.
És persze a teherbe esésnek is kisebb az esélye bogyóval.
"És persze a teherbe esésnek is kisebb az esélye bogyóval."
Nem kisebb.
Helyes használat mellett az óvszer se véd kevésbé.
Ráadásul nincs egészségügyi mellékhatása.
Kérdező!
Neked kell végigzongoráznod magadban, hogy a mellékhatásokat, lehetséges szövődményeket is figyelembe véve megéri-e.
Ha heti 1-2 alkalommal vagytok együtt, akkor még azt se lehet mondani, hogy anyagilag biztos jobb döntés lenne. Legtöbbször ezzel is érvelnek.
(Nem voltam én se mindig gyógyszerellenes, csak azóta, mióta minden kivizsgálás ellenére - semmilyen rizikófaktor nem volt -, majdnem belehaltam a szedésbe. Tüdőembólia.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!