Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátló szedése mellett...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátló szedése mellett késik a menstruaciom, lehet attól hogy felvagyok fazva?

Figyelt kérdés
Hetfon vettem be ag utolsót pénteken reggel már mindig megszokott lenni, de most nem. Nem szoktam görcsölni de abból tudom h megjön mert a mellem megkemenyedik. Szedtem rendesen a gyógyszert egy napot sem hagytam ki annyi volt h nem pontban 8 kor vettem be hanem előtte egy órával vavgy utána. Ugye ez kizárja a terhességet és csak a felfazas miatt? Ja és már lassan egy éve szedem a fogamzásgátlót.
2013. aug. 30. 10:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Valószínű,h felfázás...Feküdj bele forró vízbe és relaxálj benne 20 percet. Nekem volt olyan, h pénteken kellett volna megjönnie, mindig akkor jött meg és csak szombat este érkezett, vagy volt, h alig volt meg... :) Az, h a tablettát 1 órával előbb v később veszed be az nem befolyásolja!:)
2013. aug. 30. 10:13
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm nagyon megnyugtattal! :)
2013. aug. 30. 10:15
 3/5 anonim ***** válasza:
több órás eltérés is lehet akkor sem befolyásolja barátnőmnek 2 hetet késett mikor fel volt fázva.
2013. aug. 30. 10:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Lehetséges, sőt szerintem biztos hogy a felfázás miatt. Sós ülőfürdő nagyon jó rá, nekem 2 nap alatt helyrejött, pedig előtte majdnem hogy sírtam mikor wc-re kellett mennem. 1 kádnyi fürdővízbe szórj sót, sima konyhasó is jó, ne sokat mert felmarhat, attól függ mennyi vízben fürdesz. Én kb fél kilót szórtam bele, mert sok vízben fürdök. Meg kell várni míg feloldódik és beleülni. Vagy igyál cickafarkfű teát, az is jó, sőt a menstruációra is jó hatással van. Ha ezek közül egyik sem jön be, akkor Sumetrolim.
2013. aug. 30. 13:11
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!! :)
2013. aug. 30. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!