Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló mellett nem jön meg. Miért? Járt már valaki így?
A fog.gátló szünetem 5.napjában vagyok és még nem jött meg.A 3. 4. napon eddig mindig megjött,már több mint fél éve szedem (Dienille). Nem is érzem,hogy görcsölne a hasam,vagy valami rá utaló jel hogy meg akarna jönni.
Mindig időben szedtem,nem hagytam ki egy szemet sem.Csak 4 napon át vettem be kb.3 órával hamarabb,mivel nyaraltunk.
Nagyon félek. Járt már valaki így? Van okom aggodalomra?
Igen. És pont a Dienille-el jártam így. Szedtem néhány hónapig, aztán egyszer csak nem jött meg. Amikor már 2 hónapot kimaradt, akkor bejelentkeztem orvoshoz (tesztet azért csináltam, de persze szó nem volt terhességről, így a teszt is negatív lett), ott csináltak 1-2 vizsgálatot és azt mondták, hogy a fogamzásgátló nem volt megfelelő, az miatt nem jött meg. Kaptam egy gyógyszert, ami meghozta a vérzésemet, illetve írtak másik fogamzásgátlót. Onnantól fogva rendben volt a vérzésem.
Bár nálad még 1 napos csúszásról van csak szó. És azt tudni kell, hogy fog. gátló mellett sem napra pontos a vérzés. Nekem is volt már többször, hogy nem a gyógyszer elfogyása utáni 4. napon, hanem 5-6. napon jött meg néha. Ez nem probléma még.
Várd meg, hogy megjön-e. Ha nem, azért csinálj tesztet. Ha nem vagy terhes, akkor meg menj te is orvoshoz, mert lehet hogy neked is a gyógyszerrel lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!