Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Eseményutáni tablettát csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eseményutáni tablettát csak nőgyógyász irhat fel, vagy háziorvos is?

Figyelt kérdés
2013. aug. 30. 09:28
 1/8 anonim válasza:
Szia! Nőgyógyász, háziorvos, vagy akár, ha besétálsz a nőgyógyászatra ott is kérhetsz! Szó nélkül adnak!
2013. aug. 30. 09:30
 2/8 gyilokcica válasza:
Csak nőgyógyász írhatja fel, az első nem tudom hol él...
2013. aug. 30. 09:32
 3/8 anonim ***** válasza:
60%

Nekem is háziorvos írta fel.

Te nem tudom hol élsz...

2013. aug. 30. 09:35
 4/8 anonim ***** válasza:
40%
kettes! konkrétan nekünk anno barátnömmel mikor bementünk patikába recept nélkül akkor is adtak, ha jofej a patikus és szépen tudod kérni akkor kapsz ugy is
2013. aug. 30. 09:56
 5/8 gyilokcica válasza:
63%
Az nem úgy megy. Neki el kell számolnia a vényköteles gyógyszerekkel, nem adhat csak úgy ki semmit. Kicsit sokat képzelődtök. :)
2013. aug. 30. 13:13
 6/8 anonim válasza:
Győrben élek! ( első vagyok) Nem csak a nőgyógyász írhatja fel. Védőnő vagyok és nálam is van recept. Háziorvos is felírja.
2013. aug. 30. 17:57
 7/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2013. aug. 31. 21:07
 8/8 picurka0303 válasza:
Helló, Pest megyében Eseményutáni tablettát még mindig a nőgyógyász ír fel legalább is nálunk. Házi orvos, nem írhatja fel, ugyanis nálunk adott szabály, hogy ha kell előtte kikérdezz ha muszáj ki is vizsgál, ezek után ír fel esemény utáni tablettát. Persze egyén nőgyógyász vagy orvos válogatja. Én amondó vagyok, ha nem valami hóbelebancot akarsz beszedni akkor nőgyógyászhoz elmész és feliratod vele az 98% - os biztonságú.
2013. szept. 3. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!