Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Lent a többi
Figyelt kérdés
Szedtem a fogamzásgátlót és 27 napra megjött rendesen kb 6 napig utánna viszont 8 napik ilyen pecsételő vérzésem volt elmentem az orvoshoz azt mondta teljesen hagyak abba minden féle gyógyszert utánna a mikor visszamentem a másik orvos letolt hogy abbahagytam a fog.gát. szedését és írt ki egy másik fajta tablettát de én nem szeretnék szedni semmi féle gyógyszert ugyhogy nem váltottam ki teszem hozzá azóta is megvan. Most két napja ugy megjött mintha rendesen lenne. mihez kezdjek2013. aug. 29. 12:35
1/3 A kérdező kommentje:
Egyálltalán abba marad ez a vérzés ezek után, valaki járt már így és neki mit mondtak légyszi akár üzenetben is irjon.
2013. aug. 29. 12:38
2/3 anonim válasza:
Tesztet csináltál?Ha pecsételő vérzés van,lehet más gyógyszer legyengítette a fog.gátlód hatását,pl antibiotikumot szedtél de akár ha gyógyteát ittál,így fenn áll hogy terhes lehetsz..Márodszorra biztosan azt gondolta a doki hogy azért van pecsételő vérzésed,mert nem szeded be előírás szerint a tabit.. Lényegtelen is hogy volt,ha nem szeretnée,inkább ne szedd.Biztosan helyreáll majd a ciklusod idővel,de tudni kelk hogy tabletta után sokaknak akár fél évig rendszertelenül jön meg,szóval nem egyszerű dolog.:/ A köztes vérzés am gyanús,ez terhesség jele ált fog.gátló mellett mint írtam,teszt tényleg nem ártana..
3/3 A kérdező kommentje:
csináltam én is meg orvos is ultrahanozott és nincs baba ugyhogy teljesen biztos hogy nem vagyok terhes.
2013. aug. 30. 17:47
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!