Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális gyógyszernél?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Van egy barátnőm,és most kezdte el a fogamzásgátlót.
Én nem szedtem soha,így nem nagyon tudok neki segíteni,viszont aggódok.
Abbahagyta,hogy "megjöjjön"neki,de azóta 16 napja folyamatosan erősen vérzik.
Ez normális dolog?
Köszönöm előre is a válaszokat!
2009. okt. 31. 18:33
1/5 anonim válasza:
csak úgy simán abbahagyta vagy x idő után? kicsit bővebben kéne
2/5 A kérdező kommentje:
Na szóval,most kezdte el szedni,és én nem tudom,hogy működik ez,de szünetet tartott.És azóta van ez.Remélem érthető vagyok valamennyire:S
2009. okt. 31. 19:21
3/5 anonim válasza:
elvileg úgy kell szednie h ha megjön neki akkor 1. vagy 5ik nap (attól függ mit mond a doki) elkezdi szedni végig a 21 szemet. azt utolsó szem után pedig tart 7nap szünetet és a 8. napon elkezdi az új levelet szedni és így tovább...
4/5 anonim válasza:
normális nyugi
nekem is az első 3 hónap tabinál összevissza jött hol sokszor hol sokat
szóval
a léyneg hogy mindig csak 7 napos szünetet tartson
akkor is kezdje el szedni a 8. napon ha még nem múlt el
ennyi
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!!!
2009. okt. 31. 19:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!