Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Milyen fogamzásgátló a Tri-regol?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen fogamzásgátló a Tri-regol?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Azt szeretném megtudni hogy milyen ez a fogamzásgátló jó vagy sem. Mert én eddig nem szedtem semmi és a nőgyógyászom most írta fel. Sok mindent olvastam róla és nem tudom ledönteni hogy bevegyem vagy elmenjek egy másik dokihoz aki valami mást ír fel.

2009. okt. 31. 16:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem jó, régi bevált, de viszonylag sok a jelentkező mellékhatás. Ki kell próbálnod, ha nálad egyik sem jelentkezik, akkor számodra meegfelelő.
2009. okt. 31. 16:36
 2/8 anonim válasza:

Én Lyndinette-et szedek 4 éve, eddig bevált, semmi porblémám nem volt, borom szebb lett tole, nem hiztam és terhes sem lettem:)

Viszont nagyon sok olyat olvastam, h a Triregol mellett teherbe estek nok, nagyon sokan, google-ban keress rá, nekem nem volt tul bizalomgerjeszto, mikor utánaolvastam.

2009. okt. 31. 16:38
 3/8 anonim ***** válasza:
régi, elavult, magas hormontartalmú és sokan esnek teherbe mellette.
2009. okt. 31. 16:48
 4/8 anonim ***** válasza:
Tényleg teherbe lehet tőle esni. Nálam 2 hónap után jött a baba, pedig mindíg rendszeresen bevettem!
2009. okt. 31. 16:48
 5/8 anonim ***** válasza:
az egy sz@r hormonbomba, írass más dokival mást!
2009. okt. 31. 18:01
 6/8 anonim ***** válasza:
2009. okt. 31. 19:14
 7/8 anonim válasza:
Kalap sz.r! Én 3 évig szedtem, de a végén már annyira ment tőle a hasam, h csak na! Nem tudta programokat tervezni, csak 2-3 erős hasfogó bevétele után. A nődokim azt mondta, kizárt, h attól van...én nem hittem neki, szerencsére! Azért a szervezeted jelez neked, ha nem ok vmi! És abbahagytam, láss csodát: Azóta semmi bajom!!! Emésztés ügyileg. Én nem lettem terhes, de káros volt az egészségemre. Írass fel mást!!!!
2009. nov. 1. 22:21
 8/8 anonim válasza:

Szia,

én kb. 4évig szedtem ezt az antibébit és soha semmi panaszom nem volt. Mi haszáltunk e mellett még óvszert is. Egy éve hagytam abban és most keztünk próbálkozni a férjemmel a baba összehozásában. Szerintem negy előnye, hogy nem drága, sokkal tisztább lett a bőröm mikor használtam. Szerintem 2-3 hónapig próbáld ki.

2009. nov. 7. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!