Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek teherbe eshettem?
Az 1 hetes szünet után,mindig kedd este 8kor veszem be fogamzásgátlót(symicia). Aznap szeretkeztünk a párommal délután,de sajnos csak másnap reggel fél 8kor vettem be a tabit. Ha jól számolok,akkor ez 11,5 óra,ami ugye pont beleesik még a 12 órás határba,de kicsit aggódom,mert ugye nem sok az eltérés és ez a legelső tabi. Szerintetek aggódjak? Ez az első tabi amit kihagytam és több,mint egy éve szedem a gyógyszert! Lehet csak túl aggódom?
Köszi előre is a válaszokat.
11,5 óra nagyon necces. Kiegészítő védekezés 1 hétig..
És teherbe eshetsz, ha a szünetben szexeltél. Az a 12 óra tényleg szörnyen határeset!!
Első!
A "tabi" csak akkor véd a szünetben, ha a következő levél tablettáját IDŐBEN beveszi!
Na ez az, ami nem egészen történt meg!
Jobb félni, mint megijedni: védekezzetek 1 hétig máshogy is, plusz nem árt egy teszt 2 hét múlva.
(természetesen az, hogy megvan az esélyed rá, nem jelenti azt, hogy biztosan teherbe is esel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!