Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehet-e valami bajom? Bővebben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet-e valami bajom? Bővebben Lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok Lányok! 15 éves Vagyok és gondolkodtam már a fogamzás gátló szedésén, szerintetek mit kéne szednem, tudom ezt az orvos tudja megmondani igazán, vagy egyáltalán nem ajánlott ilyen korban?

Légyszi ne hurrogjatok le normális válaszokat szeretnék!

Előre Is Köszi a Válaszokat!;-D

2009. okt. 31. 11:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Én azt mondom, hogy ha csak alkalmi kapcsolataid és nem fix kapcsolatod van várj még vele. 23 éves vagyok és most kezdem el szedni, pont azért, mert eddig hasztalannak találtam, van más védekezési módszer arra a pár alkalomra. Ha nem fogamzásgátlás céljából szednéd, akkor csakis kizárólag orvosi tanácsra célszerű elkezdeni, ha ő is úgy gondolja, hogy szükséged lehet rá (például, hogy rendesen beálljon a havi vérzésed, ilyesmi) véleményem szerint korai tönkretenni a szervezeted hormonokkal, úgyhogy mielőtt elhatároznád beszélj anyukáddal, ha ő is úgy gondolja akkor menjetek orvoshoz.
2009. okt. 31. 11:58
 2/4 anonim ***** válasza:
15 évesen rémesen korai lenne a saját hormonális ciklusodat felcserélni egy gyógyszer biztosította mesterséges ciklussal. Nem gondolom, hogy ennyi idősen rendszeres nemi életet élnél (pl napi szinten), az alkalmi szexhez pedig bőven elég, ha gumit használsz spermaölő zselével kiegészítve. Ez ráadásul a fertőzések ellen is véd, ami azért is fontos, mert a fertőzések a tizenéves korosztályt fokozottan érintik! Ez az a korosztály, aki nem jár nőgyógyászhoz, mert az ciki, a kezeletlen fertőzések pedig sok felnőttkori meddőségért tehetők felelőssé.
2009. okt. 31. 12:18
 3/4 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Fix kapcsolatom van ami a az idősebb korosztálynak fura lehet, több mint 2 éve Vagyunk Együtt A Párommal de ennyi ideje nem élünk nemi kapcsolatot kb csak 4 hónapja azt se minden nap csak ritkán mikor úgy érzem, h na most jól esne vagy ilyesmi, Azért Nagyon Szépen Köszönöm A Válaszokat Sokat Segítettetek Írjatok Még Várom a Válaszokat;-D

2009. okt. 31. 12:31
 4/4 anonim ***** válasza:
az jó dolog, hogy mindent meg akarsz tenni a legjobb fogamzásgátlás érdekében de szerintem még nagyon korai lenne a fiatal szervezetednek a tabi...akármilyen kevés hormon van benne de akkor is hormon és a te szervezeted még igencsak fejlődőben van. Én 24 vagyok és most kezdtem el szedni fog.gátlót, a dokim szerint ez egy jó kor hozzá. Ha nem is vársz eddig, de még pár évet mindenképpen.
2009. okt. 31. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!